Prima apariţie pe scenă a Oanei, sora Deliei, imediat după naştere! Micuța Jessica îi seamănă perfect!

Delia, jurata „iUmor”, și Oana, sora ei, au făcut un duet de excepţie, iar ce a ieşit a fost cu totul şi cu totul special!  Cele două s-au completat reciproc, iar concertul susținut într-un club a fost unul memorabil. Artistele i-au contagiat pe cei prezenți cu bucuria și voia bună.

Delia, jurata „iUmor”, și Oana, sora ei, au făcut un duet de excepţie, iar ce a ieşit a fost cu totul şi cu totul special! Cele două s-au completat reciproc, iar concertul susținut într-un club a fost unul memorabil. Artistele i-au contagiat pe cei prezenți cu bucuria și voia bună.

Totodată, spectacolul a fost unul inedit, mai ales că a fost prima apariţie pe scenă a Oanei, sora Deliei, imediat după naştere! Oana a născut la sfârșitul anului trecut o fetiță sănătoasă și adorabilă pe care a numit-o Jessica.

Prima apariţie pe scenă a Oanei, sora Deliei, imediat după naştere! Micuța Jessica îi seamănă perfect!

Mătușica Delia nu s-a abținut să nu le arate fanilor micuța, mai ales că Jessi a fost așteptată cu nerăbdare de toată familia. Fetița are acum două luni, iar mama ei s-a recuperat extraordinar de bine după naștere, afișând o siluetă demnă de un model.

Video: Antena Stars

Ultimele știri