Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Copiii dau din casă! Dan Bittman prezintă ”Aici eu sunt vedeta”: ”Părinții rămân un pic șocați de răspunsurile lor, iar asta face deliciul emisiunii”

 

Băieții de la Holograf au poposit în platoul de la ”Neatza” cu surprize mari. Se pregătesc intens de un super concert unplugged, la Teatrul Național din București, spectacol care sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului ”69 Unplugged”, ce conține piese precum ”Ochii tăi” sau „Banii vorbesc”. 

Iar pe lângă asta, Dan Bittman este extrem de ocupat cu noua sa emisiune, ce va debuta joia aceasta, pe 12 octombrie, de la 21:15, la Antena 1. Se numește ”Aici eu sunt vedeta” și aduce în prim plan copiii celebrităților din România. 

Astfel, starurile autohtone și copiii lor vor intra într-o competiție distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

”Copiii sunt vedetele și, în plus, sunt foarte haioși. Dau din casă destule. Părinții rămân un pic șocați de răspunsurile lor, iar asta face deliciul emisiunii”, a povestit Dan Bittman la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Antena 1 a achiziționat formatul “Big Star's Little Star”,

Din toamnă, la Antena 1, în show-ul prezentat de Dan Bittman, fiecare vedetă va face echipă cu propriul copil și se va confrunta cu întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime.

Nici o vedetă nu va fi cruțată la "Aici eu sunt vedeta!", căci copiii celebritatilor invitate vor dovedi că pot fi ironici și brutal de sinceri, nu doar dulci și adorabili.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI