Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Petre Roman obișnuiește să stingă toate luminile prin casă și să urce pe munte săptămânal

Joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, Petrus (8 ani) va dezvălui câteva dintre secretele și obiceiurile celebrului său tată, fostul prim-ministru al României, Petre Roman.

De pildă, Petrus va spune că tatăl său are obiceiul să stingă toate luminile prin casă, pentru că nu-i place risipa, dar și că are o mare pasiune, mersul pe munte, căruia îi dedică timp săptămânal. De altfel, când Petrus era foarte mic, celebrul său tată îl punea în spate, într-un rucsac special, și pleca așa cu el în drumeție.

În aceeași ediție, Petre Roman va vorbi și despre o pușcă specială, cu valoare sentimentală, pe care Petrus o va moșteni, la timpul potrivit. “Petrus e foarte încântat de pușca aceasta, pe care o are de la tatăl meu, respectiv bunicul lui, pe care nu l-a cunoscut. Bunicul o are de la Majestatea Sa, regele Mihai I”, spune fostul prim-ministru.

Ce alte obiceiuri și preocupări are Petre Roman, telespectatorii Antenei 1 vor afla de la fiul acestuia, Petrus, joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a acestui sezon.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385