Antena Căutare

America Express, 11 decembrie 2023. Irina Fodor a anunțat care este prima echipă care s-a reîntregit. Ce veste a dat

Irina Fodor a anunțat care a fost prima echipă reunită la Irina Fodor, în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6. Romică Țociu și Vlad Huidu au făccut o greșeală ce i-a costat scump.

Colaj cu echipele rămase în America Express alături de Irina Fodor Galerie
rina Fodor a anunțat care a fost prima echipă reunită la Irina Fodor, în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Concurenții au avut parte de o zi plină de tot felul de misiuni și presărată la tot pasul cu numeroase provocări și situații ce au părut greu de depășit. La final, Irina Fodor i-a așteptat pentru a anunța care a fost prima echipă reîntregită. Vlad Huidu și Romică Țociu au făcut o greșeală pe care au regretat-o din plin.

Irina Fodor a anunțat care este prima echipă care s-a reîntregit, în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6. Ce greșeală au făcut Romică Țociu și Vlad Huidu

Această zi petrecută în Argentina a fost cu și despre cultura gaucho. La prima misiune, concurenții au avut de construit la Indio Froilan o bombo, un instrument special extrem de apreciat în Argentina.

„Ați ajuns la un loc foarte important pentru Argentina. Este locul de naștere al tobelor bombos, o tobă de lemn folosită pentru acompaniamentul muzicii chacarera și pentru ceremoniile religioase. Este un adevărat simbol al culturii gaucho. Indio Froilan este cea mai renumită fabrică de bombos din țară și localnicii îl numesc Stradivariusul tobelor bombo. E păcat că ajungeți până aici să nu aveți un asemenea instrument, doar că trebuie să vi-l faceți singuri. Fabricarea lui este o adevărată artă și fiecare mișcare contează pentru calitatea sunetului”, a transmis Irina Fodor pe mission board.

Citește și: America Express, 10 decembrie 2023. Alexia Eram a izbucnit în lacrimi și a făcut confesiuni emoționante. Ce a urmat la careu

După aceea, echipele au mers în alt punct de întâlnire, unde au avut de cântat un fragment muzical, apoi au făcut rost de obiecte necesare pentru un ritual dedicat lui Gauchito și au avut ulterior de căutat altarul și de îndeplinit ritualul.

Ziua a continuat cu o altă misiune dedicată culturii gaucho.

„Un adevărat Gaucho iubește toate animalele. Următoarea misiune este legată de un simbol al Pampas-ului: Guanacos și Llamas. Primi, proprietare acestui loc, și-a dedicat viața pentru a proteja aceste două specii, care sunt în pericol de dispariție. Cu lâna fac poncho-uri, eșarfe și căciuli (boinas) foarte călduroase. Astăzi va trebui să o ajutați. Dacă sunteți prima ehcipă ajunsă, alegeți-vă una dintre culori și puneți-vă numele lângă. Apoi, aleveți și pentru cei din urma voastră. Dacă nu sunteți prima echipă ajunsă, rețineți culoarea care v-a fost dată și mergeți la judecător. Primul pas este să mergeți pe câmpul cu lame, guanacos și alpaca. Veți găsi 3 animale care au pe gât stickere de culoarea voastră. Trebuie să luați cele trei stickere. Apoi, veți primi alte instrucțiuni”, a anunțat Țuca.

Citește și: America Express, 10 decembrie 2023. Vlad Huidu, gestul neașteptat care l-a uluit pe Romică Țociu. De ce a venit Poliția

Concurenții au avut apoi de hrănit iezii cu lapte, de decorat un animal și de făcut sarcini cu cactuși. A urmat apoi un alat autostop.

După asta, Irina Fodor i-a așteptat pentru a anunța ce echipă s-a reunit prima, în edițai 34 a emisiunii America Express sezonul 6.

Prima echipă care a ajuns la steagul America Express a fost cea formată din Aris și Laura, apoi cea formată din Alexia și Sânziana. Astfel, cele două echipe au ajuns la formula inițială și concurenții au luat-o la fugă. Aris și Alexia au reușit să facă rost de o mașină, iar Laura și Sânziana au alergat pe jos. După ce au atins din nou steagul, Aris și Alexia au găsit-o pe Irina Fodor.

„Dragilor, vă place ce galerie aveți aici?”, i-a întâmpinat ea.

A doua echipă care a ajuns a fost cea formată din Laura și Sânziana.

Nu la fel de norocoase au fost și celelalte echipe, în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6.

Pe drum, Romică Țociu și Vlad Huidu au făcut o greșeală ce i-a costat scump.

„Voi nu trebuoe să ajungeți așa la mine, nu ați fost atenți!”, a zis Irina Fodor.

„S-a enervat Romică și pe bună dreptate”, a zis Vlad, realizând că ar fi trebuit să își găsească partenerii.

Surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor a anunțat că echipele vor primi cazare, iar prima echipă ajunsă va putea să își folosească avantajul cazării abia în seara următoare.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 11 decembrie 2023. Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a fost la un pas să cedeze. Ce s-a întâmplat... America Express, lider de audiență. Aris și Alexia, victorioși în cursa pentru refacerea echipelor. Urmează cursa pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x