Antena Căutare

America Express, 12 decembrie 2023. Concurenții au primit scrisori și mesaje emoționante de la familie și apropiați. Cine a plâns

Echipele au trecut prin momente extrem de emoționante în ediția 36 a emisiunii America Express sezonul 6. Concurenții au primit mesaje de la cei dragi și cu greu au putut să își stăpânească lacrimile.

Colaj cu echipele America Express, după ce citesc scrisorile de la familie chiar la cazare Galerie
Echipele au trecut prin momente extrem de emoționante în ediția 36 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

După o zi plină de misiuni și de tot felul de provocări și situații dificile, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat singura imunitate a acestei etape. Celelalte echipe au fost nevoite să își caute cazare. După ce s-au odihnit, fiecare a primit scrisori de la familie și cei dragi.

Concurenții de la America Express sezonul 6 au primit scrisori și mesaje de la familie și cei dragi, în ediția din 12 decembrie 2023. Cine a izbucnit în lacrimi

Ziua a fost una extrem de grea pentru toate echipele. După ce Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă, echipele s-au întrecut pentru singura imunitate a acestei etape din Argentina.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Romică Țociu a renunțat la pantaloni în timpul misiunii cu taurul mecanic

La final, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost cele care au primit imunitatea și s-au putut bucura de cazare la hotel și masa asigurată. Restul echipelor au fost nevoite să își găsească un loc de cazare.

După ce și-au mai tras sufletul, echipa de producție America Express sezonul 6 au oferit concurenților scrisori venite de la familie și cei dragi.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Iulia Albu a răbufnit când a aflat ce ordine a stabilit Vlad Huidu la plecarea echipelor

Romică Țociu a fost extrem de mișcat de vorbele soției sale. Mike a izbucnit în lacrimi când a văzut biletul pe care scria „dragă Mihai”, venit fiind din partea mamei sale. Nici Iulia Albu nu și-a putut ascunde lacrimile atunci când a văzut desenul făcut de Mikaela, fiica ei. Tot acesta a fost și momentul în care Iulia Albu a făcut o confesiune complet neașteptată, ce i-a surprins pe mulți.

„Eu, din păcate, nu am cea mai bună relație cu părinții mei. Mama lui Mike e și mama mea”, a mărturisit ea.

Pentru Giulia Anghelescu și Vlad Huidu a fost extrem de dificil să citească scrisorile de la copiii lor.

„Sunteți premiul de aur al vieții noastre. Vă iubim!”, au încheiat scrisoarea părinții fraților Eram, lucru ce i-a emoționat din plin pe cei doi.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 12 decembrie 2023. Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage... America Express, lider de audiență. Laura și Sânziana au luat imunitatea. Replici tăioase la votul pentru ultima șansă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x