Antena Căutare

America Express, 3 decembrie 2023. Două echipe au fost penalizate! Ce s-a întâmplat între Alexia Eram și Tony Galeș

Două echipe au fost penalizare chiar înainte de jocul pentru amuletă în ultima etapă din Ecuador la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023. Greșelile făcute au răsturnat clasamentul.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Două echipe au fost penalizate! Ce s-a întâmplat între Alexia Eram și Tony Galeș | Antena 1

După ce au trecut prin toate fazele de procesare a fructelor de cacao, conurenții au fost nevoiți să intre în casele localnicilor pentru a prepara ciocolată după metoda incașilor. În timp ce unele echipe s-au mișcat foarte repete, altele au avut mai puțin noroc, iar timpul pierdut în cursă i-a costat mult pe unele dintre ele. Numai primele trei echipe ajunse la punctul de întâlnire se califică la jocul de amuletă, însă planurile le-au fost date peste cap concurenților, odată ajunși la Irina Fodor.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 1 decembrie 2023. Cursa pentru ultima șansă a adus momente emoționante și situații copleșitoare. Ce s-a întâmplat

Ce echipe au fost penalizate la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023. Cine s-a calificat la jocul de amuletă

Prima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost cea formată din Iulia Albu și Mike, însă concurenții nu au fost întâmpinați cu vești bune. Gazda show-ului le-a spus că au fost penalizați pentru că nu au gătit în casa unui localnic, ci într-un restaurant.

„Singura problemă e că voi aveți o penalizare de 10 minunte, începând de acum și o să vă rog să așteptați în stânga mea”, i-a anunțat aceasta.

„Doamna ne-a spus că ele locuiesc chiar acolo și era casa chiar în spate. Noi am întrebat și au spus că ele acolo gătesc”, au explicat Iulia Albu și Mike, după ce au fost penalizați la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

Aceștia au fost urmați de Giulia și Vlad Huidu care s-au calificat la jocul de amuletă de pe a doua poziție. Pe de altă parte, echipele Ada Galeș și mama ei și Alexia și Aris Eram au atins steagul în același timp.

Citește și: America Express, 1 decembrie 2023. Concurenții au primit obiecte tradiționale românești. Ce probă diferită a anunțat Irina Fodor

Mai mult decât atât, în vria momentului Alexia Eram a accidentat-o pe Tony Galeș, iar aceasta a avut nevoie de câteva momente de respiro la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

„M-a lovit foarte tare, cu închizătoarea de la rucsc, chiar aici în piept”, a explicat mama actriței. „Evident că nu a vrut, că doar nu m-am gândit că a vrut să mă dărâme. I-am spus să stea liniștită”, a adăugat aceasta după ce Alexia s-a dus să își ceară scuze.

În plus, atunci când au ajuns la pupitru, Irina Fodor i-a anunțat pe frații Eram că și ei sunt penalizați pentru că au încălcat o regulă importantă. Aceștia au ieșit din mașină fără să mai aștepte și cameramanul, iar acest lucru i-a făcut să coboare pe locul 4.

„Mie mi s-a părut foarte corect ce a spus Irina”, a mărturisit Aris.

Astfel, cea de-a treia echipă calificată la jocul de amuletă de pe plaja de la Oceanul Pacific a fost cea formată din Ada și Tony Galeș.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 3 decembrie 2023. Anamaria Prodan, uimită de ce a trebuit să bea. Cine i-a luat pe Iulia Albu și Mike l... America Express, 3 decembrie 2023. Irina Fodor, nevoită să intervină în timpului jocului de amuletă. Ce schimbare a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău Luni, 26.02.2024, 21:50
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x