Antena Căutare

America Express, 30 ianuarie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Ce s-a întâmplat cu Bruja și Pufeh

După o cursă plină de misiuni și obstacole, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea, în ediția 10 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

După o cursă plină de misiuni și obstacole, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea, în ediția 10 a emisiunii America Express, de la Antena 1

Antena 1

După ce au îndeplinit misiunile și au făcut autostopul, concurenții au pornit cu ultimele forțe rămase spre Irina Fodor, cu speranța că vor reuși să câștige imunitatea. Când toate echipele au ajuns la punctul de întâlnire s-a aflat și verdictul.

Cine a câștigat imunitatea în ediția 10 a emisiunii America Express de la Antena 1, difuzată în data de 30 ianuarie 2023

Toate echipele s-au folosit de ultimele resurse de energie pentru a ajunge cât mai repede la Irina Fodor. Autostopul nu a fost unul lipsit de incidente, însă. Bie Adam și mama ei și-au aruncat replici acide din cauza oboselii, a stresului și a unor probleme de comunicare. Pentru Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, drumul a fost și mai plin de peripeții, fiindcă au avut parte de un accident.

Cu emoții, echipele au ajuns la Irina Fodor și au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câștigat imunitatea, în ediția 10 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Antonescu, după ce a lipsit de la America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu frumoasa vedetă

Totuși, Bruja și Pufeh au fost cei care au venit mult mai târziu, lucru ce i-a făcut pe toți ceilalți să creadă că este o lipsă de implicare din partea respectivei echipe, care nu trage îndeajuns de tare în timpul cursei.

Acest lucru l-a remarcat și Irina Fodor, de îndată ce Bruja și Pufeh au ajuns la careu. Între echipă și îndrăgita prezentatoare a emisiunii America Express s-a născut un dialog surprinzător, ce i-a pus pe mulți pe gânduri.

„Cred că nu vă străduiți suficient”, a zis Irina.

„Nu înțeleg de ce mi se scot ochii”, a spus Bruja, explicând totodată că și-a dat silința, dar că are niște probleme acasă.

Apoi, spiritele s-au liniștit și Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea, prima din cel de-al treilea stage de la America Express.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu a clacat și a cerut intervenția medicului. Ce a pățit

Pe locul trei s-au clasat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, pe locul doi a fost echipa formată de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Imunitatea a fost câștigată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Mi s-au dilatat pupilele de liniște”, a zis Bordea, fericit de faptul că a câștigat imunitatea, la America Express.

Se pare că Jokerul folosit pe traseu, cel care le-a permis să sară peste o misiune, le-a adus un avantaj. Practic, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ratat imunitatea la câteva minute distanță!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 30 ianuarie 2023. Bie Adam s-a certat cu mama ei. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, implicați într-un acc... America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Bălan a trecut printr-o accidentare dureroasă. Ce a pățit...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Ultimele știri
x