Antena Căutare

America Express, 31 ianuarie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Ce echipă a scăpat de cursa pentru ultima șansă

În ediția 11 a emisiunii America Express de la Antena 1, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat a doua imunitate din cea de-a treia etapă.

Colaj cu Irina Fodor și trei echipe America Express la imunitate Galerie
Irina Fodor a anunțat cine a câștigat a doua imunitate din cea de-a treia etapă | Antena 1

După ce au trecut prin câteva misiuni în Atlixco, echipele au făcut iar autostopul și au plecat în mare viteză spre Puebla, acolo unde i-a așteptat Irina Fodor. Primii care au ajuns la ea au câștigat a doua imunitate, în cea de-a treia etapă de la America Express.

Cine a câștigat a doua imunitate de la America Express, în ediția 11 din data 31 ianuarie 2023

În ediția 11 a emisiunii America Express, echipele au trecut printr-o serie de misiuni, în goana după a doua imunitate a acestei etape. A fost un drum greu, presărat cu multe momente tensionate, emoții și situații dificile.

Totuși, având în vedere ce miză uriașă aduce imunitatea, toți concurenții au încercat să dea tot ce au avut mai bun, pentru a ajunge primii la Irina Fodor.

După ce echipa formată din Bie Adam și Mihaela, mama ei, au reușit să câștige amuleta pusă la bătaie pe plantația de nopal, aventura a continuat la America Express, ediția 11 din 31 ianuarie 2023.

Concurenții au făcut autostopul către Atlixco, următorul oraș unde Irina Fodor a pregătit alte și alte misiuni. Odată ajunși, concurenții au descoperit cum este să cari pâini într-un sombrero până la o florărie. Acolo, în schimbul pâinilor, echipele au primit flori, pe care apoi au fost nevoite să le curețe, să le care în sombrero și să le aranjeze astfel încât să obțină steagul României sau steagul Mexicului.

Ulterior, plicul roșu a arătat că echipele trebue să ajungă în Puebla, locul unde i-a așteptat Irina Fodor. Au făcut iar autostopul și au căutat steagul America Express.

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost chiar cea formată din Bie Adam și mama ei, Mihaela.

„Îmi venea să plâng, dar nu mai aveam lacrimi. A m simțit că mi-a ieșit sufletul din corp, am simțit că am părăsit corpul”, a zis tânăra, epuizată.

„Dormiți la hotel și mâienvă odihniți!”, a fost vestea dată de Irina Fodor, ce a produs un val uriaș de bucurie celor două concurente.

„Nu ne-a trecut prin cap! Nu ne așteptam în vreun moment!”, a fost reacția pe care au avut-o Cătălin Bordea și Nelu Cortea atunci când au văzut cine a câștigat imunitatea, în ediția 11 a emisiunii America Express, din 31 ianuarie 2023.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 31 ianuarie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele său, s-au certat. Ce replici acide și-au aruncat... America Express, 31 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au trecut prin momente dificile. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu pe dru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x