Antena Căutare

America Express, 6 decembrie 2023. Ada Galeș s-a prăbușit pe nisip, răspusă de durere. Greșeala făcută de Giulia și Vlad Huidu

Într-un loc unde salvatorii sunt adevărații eroi, concurenții au trebuit să treacă printr-un traseu epuizant și să demonstreze că pot scoate o persoană din apă și să acorde primul ajutor corect. America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 32 din 6 decembrie 2023.

colaj foto ada galeș și mama ei in cursa pentru ultima sansa la America Express, sezonul 6 ediția 32 din 6 decembrie 2023 Galerie
Ada Galeș s-a accidentat în cursa pentru ultima șansă la America Express, sezonul 6 ediția 32 din 6 decembrie 2023 | Antena 1

Ajunse pe plaja acolo unde trebuie să învețe cum să salveze oamenii deoarece, în Manta, adevărații salvatori sunt salvamarii, echipele au fost nevoite să treacă printr un traseu de forță. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Află ce s-a întâmplat în ediția din 6 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui, la America Express

Pentru echipa Galeș, această probă a fost extrem de dificilă din cauza presiunii suplimentare pe care Tony o simțea în piept din cauza contracturii dobândite în ziua anterioară. Durerea era insuportabilă, și într-un moment de vulnerabilitate, Tony a izbucnit în lacrimi. Simțea că nu poate oferi ajutor în această situație crucială în cursa pentru "ultima șansă".

“Pe lângă faptul că mă durea foarte tare începusem Să mă și enervez pentru că nu pot, pentru că se vede că nu pot. Aveam senzația că arăt slăbiciune și cred că mă și enervam că e adevărat că sunt cumva incapabilă. Eram furioasă pe mine!”, spune Tony Galeș.

“Tony plângea că o doare și plângea de nervi Că plânge. Eu plângeam că o văd pe Tony plângând”, spune fiica sa. “Mă îngrijorează că te doare”, îi spune Ada mamei sale.

La momentul când au fost nevoite să scoată o perosnaă din apă, Ada Gleș a țipat din toți rărunchii pentru a-și aduna forța: "Deci a fost groaznic fizic! Scoteam sunete fără să-mi propun, nu voiam să urlu pe plajă, în Manta!", spune ea.

Cu toate astea, a simțit o durere foarte profundă, moment în care a venit medicul pe plajă și a constata că este vorba doar despre o cotractură musculară.

Pentru echipa Giulia și Vlad Huidu problemele au fost de alte natură! Mai degrabă de atenție! Ei au fost nevoiți să facă mai multe sandvișuri pe care să le predea ulterior, însă în momentul în care au terminat și au încercat să le pună într-o pungă, Vlad Huidu a scăpat mai multe sendvișuri, motiv pentru care a întârziat fiind nevoit să le refacă.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

America Express, 6 decembrie 2023. Strategia la care a apelat Laura Giurcanu să vândă pește. Ce „avantaj” au Giulia și V... America Express, 6 decembrie. Echipele, impresionate de dorințele modeste ale localnicilor. Cum au sunat discursurile lo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Citește și
Ultimele știri
x