Antena Căutare

America Express, 6 decembrie. Echipele, impresionate de dorințele modeste ale localnicilor. Cum au sunat discursurile lor

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 32 din 6 decembrie 2023. În cursa pentru ultima șansă din Manta continuă campania electorală pentru cele trei perechi care se luptă pentru locurile către Argentina. Pe harta misiunilor ziua este încă lungă și plină de sarcini electorale.

colaj foto echipele de la cursa pentru ultima șansă in campanie electorală  America Express 6 decembrie 2023 Galerie
Echipele de la cursa pentru ultima șansă au făcut campanie electorală și au fost emoționate de poveștile de viață ale ecuadorienilor la America Express, sezonul 6 ediția 32 din 6 decembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Pentru a testa abilitățile lor de comunicare și pentru a înțelege așteptările locuitorilor din Ecuador, concurenții trebuie să scrie un discurs de minim 100 de cuvinte în limba spaniolă.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Echipele, impresionate de dorințele modeste ale localnicilor. Cum au sunat discursurile lor electorale din Ecuador: Află ce s-a întâmplat în ediția din 6 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Acest discurs trebuia să includă cel puțin zece cuvinte-cheie adesea folosite în retorica politică, cum ar fi "speranță", "schimbare", "viitor", "educație", "valori", "familie", "sănătate", "îmbunătățire economică", "drepturi" și "conducere".

Provocarea nu se oprea aici! Echipele trebuie să ceară ajutorul localnicilor pentru a scrie acest discurs. Pentru a obține o perspectivă mai largă asupra așteptărilor și nevoilor populației, fiecare echipă trebuia să întrebe patru localnici extrem de diferiți, o persoană în vârstă, o persoană de vârstă mijlocie, un tânăr și un copil. Scopul era să obțină o imagine comprehensivă a așteptărilor și dorințelor diversificate ale cetățenilor ecuadorieni.

Echipa ar fi trebuit să integreze cuvintele și ideile exprimate de acești localnici în discursul lor final. În special, cuvintele "cinste," "curaj," "conducere," și "familie" au fost considerate esențiale în discursul final.

Sânziana Negru: "Cele mai multe probleme au fost legate de securitate; oamenii se simt foarte nesiguri în țara lor și stau în case cu frică să nu li se întâmpla ceva rău, să nu fie omorâți, răniți sau jefuiți. Să-ți fie frică să ieși din casă mai târziu de ora 7:00 mi se pare crunt și mă face să-mi dau seama cât de bine trăim noi acasă și cât de multă libertate și siguranța avem de fapt în România".

"E tristă realitatea în care nu primesc ce e mai bun și au o țară atât de frumoasă și atât de bogată și atât de... Păcat că oamenii nu au suficienți bani, nu au suficientă locuri de muncă, pentru că despre asta este vorba! Oamenilor le place să muncească. Ecuadorienii sunt niște oameni foarte muncitori și foarte harnici, gospodari, toți vor locuri de muncă! Nu zice nimeni că vrea mai mulți bani de la stat, ei zic că vor să muncească", spune Laura Giurcanu.

Ada Galeș a întrebat un copil ce așteaptă de la un președinte, iar el a spus: "Să dea bani oamenilor săraci!", lucru care a emoționat-o foarte tare.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

America Express, 6 decembrie 2023. Ada Galeș s-a prăbușit pe nisip, răspusă de durere. Greșeala făcută de Giulia și Vlad... America Express, 6 decembrie 2023. Cine a fost eliminat. Ada și Tony Galeș au ajuns pe ultimul loc și părăsesc Drumul So...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x