Antena Căutare

America Express, 6 februarie 2023. Melinda a renunțat la tricou din cauza căldurii. Cum a reacționat Puya: „Așa dezbrăcată stai?”

Călura de Mexic a ridicat temperatura și în cuplul Puya - Melinda. Deranjată de temperaturile ridicate, soția artistului a vrut să rămână doar în costum de baie, însă rapper-ul s-a opus vehement, dând naștere unui schimb de replici tăioase.

colaj foto puya si melinda la america express 6 februarie 2023 Galerie
Melinda a renunțat la tricou din cauza căldurii la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023. Cum a reacționat Puya | Antena 1

Cu cât se apropie mai mult de Sudul Mexicului cu atât mai dogoritoare este căldura. Astfel că temperaturile ridicate din termometre nu le-au pus probleme doar pentru că avea de cărat un cub de gheață. În timp de făceau autostopul, Melinda nu a mai suportat căldura și a renunțat la haine, vrând să rămână doar în sutienul de la costumul de baie, însă Puya nu i-a dat voie. Între cei doi soți a început un schimb de replici savuros.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Puya și Melinda, ceartă aprinsă în plină stradă. Ce a deranjat-o pe soția artistului

Cum a reacționat Puya când și-a văzut soția în costum de baie la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023. Motivul pentru care a fost deranjat de gestul Melindei

„Eu leșin de cald”, a spus Melinda în timp ce își dădea jos tricou.

„Așa dezbrăcată stai?”, a întrebat-o Puya pe soția lui. „Eu când ai zis costum de baie, mă gândeam că îți pui ceva nu că stai așa dezbrăcată”, a mai explicat el.

„Pune ceva pe tine că ești dezbrăcată. Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. Pune un tricou”, a mai spus artistul indignat.

„Nu pot să stau așa că mă ceartă soțul”, a mai adăugat și aceasta.

„Bai iubire, stai așa la marginea străzii, nu merge. Hai să stăm și în bikinii atunci. Ce-ar fi să stăm în chiloți? Tu în chiloți, eu în chiloți, poate opreau niște nudiști”, a completat rapper-ul.

Discuția în contradictoriu s-a terminat după ce Melinda, covinsă de soțul eu, și-a luat un nou tricou.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Puya și soția sa, Melinda. Cine e mai mare și cu cât

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 6 februarie 2023. Ce li s-a întâmplat concurenților la cazare. Jean și Dinu au fost urmăriți pe stradă... America Express, 6 februarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, schimb de replici ironice pe plajă. Ce și-au reproșat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x