Antena Căutare

America Express, 8 martie 2023. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Concurenții au ținut o pledoarie înainte de vot

Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția 32 de America Express. Irina Fodor a anunțat că în emisia de pe 8 martie a avut loc ultimul vot din acest sezon.

Colaj cu Irina Fodor și concurenții America Express Galerie
Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția 32 de America Express | Antena 1

Echipele formate din Jean Gavril și Dinu și Puya și Melinda au intrat la cursa pentru ultima șansă din ediția 32 de America Express, pentru că au ajuns ultimele la Irina Fodor. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost imune, așa că singurele echipe eligibile de vot au fost cele formate din Cătălin Bordea-Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu-Doina Teodoru. „Pentru ultima oară votăm!”, a anunțat Irina Fodor.

Cele două echipe eligibile la vot au avut dreptul să susțină o pledoarie, cu scopul de a-i convinge pe ceilalți concurenți să nu-i trimită în cursa pentru ultima șansă din ediția 32 de America Express.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, discuții aprinse în casa unor columbieni: „Ieșim în momentul ăsta!”

Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă din ediția 32 de America Express

Cătălin Scărlătescu a vorbit în numele echipei și a prezentat 4un discurs, dorind să evidențieze faptul că adversarii lor nu au avut parte decât de o singură cursă pentru ultima șansă.

„Ca de fiecare dată nu v-am rugat absolut nimic în privat. Dar de față cu toată lumea vreau să vă aduc aminte un singur lucru: au 200 de mii de imunități (n.r. Bordea și Cortea), toți banii sunt la ei și au jucat o singură dată cursa pentru ultima șansă. Dacă vă doriți, hai să le dăm premiul cel mare acum! Eu zic să-i punem puțin la muncă! Aș dori să stau și eu o dată, că am alergat destul”, a spus Cătălin Scărlătescu în încercarea de a-i convinge pe ceilalți concurenți să nu-l voteze să intre la cursa pentru ultima șansă.

„La noi e simplu! Dacă îi votați pe ei, el nu aleargă! Deci câștigați! Deci bravo vouă! Acum trebuie să faceți exact cum simțiți! Votați cu sufletul și mai ales cu creierul”, au spus Bordea și Cortea.

Numai 3 voturi au existat, iar scorul a fost de 2 la 1 pentru intrarea echipei Doina-Scărlătescu în cursa pentru ultima șansă de la America Express.

Puya și Melinda și-au îndreptat votul către Bordea și Cortea. Ecipa Andre a păstrat alianța cu Bordea și Cortea, votându-i pe Cătălin Scărlătescu și pe iubita acestuia, iar Jean și Dinu și-au exprimat votul printr-un cântec.

„Dacă data trecută l-am votat pe Cătălin Scărlătescu, acum doar nu sunt nebun să-l votez tot pe el”, a spus Puya.

„Noi când am plecat la război, ne-am gândit că nu pleci niciodată la război fără aliați. Rămânem cu Bordea și Cortea, deși ne vom bate cu ei mai târziu. Acum îi votăm pe Cătălin și Doina”, a spus Andreea Bălan.

Frații au avut votul decisiv, exprimat printr-un cântecel: „Scărlătescu Cătălin, hai să mai alergi puțin!”

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Echipele care au intrat la cursa pentru utlima șansă în ediția de America Express de pe 8 martie 2023 sunt:

  • Puya și Melinda
  • Jean Gavril și Dinu
  • Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Imagini rare cu familia lui Nelu Cortea. Concurentul de la America Express are o fetiță și un băiețel. Cum arată copiii ... America Express, 8 martie 2023. Melinda, mărturisiri despre originile ei. De ce surpriză a avut parte soția lui Puya...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x