Antena Căutare

America Express, lider de audiență. Soarele a fost roșu aseară: Ada și Tony Galeș au părăsit competiția

Cursă pentru ultima șansă cu o varietate uluitoare de probe aseară, într-o nouă ediție America Express care s-a impus ca lider de audiență. La finalul întrecerii, Ada și Tony Galeș au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, părăsind competiția după ce au descoperit soarele roșu în cufăr. 

colaj foto cursa pentru ultima sansa america express 6 decembrie 2023 Galerie
America Express, lider de audiență Soarele a fost roșu aseară: Ada și Tony Galeș au părăsit competiția | Antena 1

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 00:05, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.4 puncte de rating și o cotă de piață de 21.8%, în timp ce următorul clasat, înregistra 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 19.5%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 5.7 puncte de rating și 16.5% cotă de piață. În minutul de aur 20:48, emisiunea a fost urmărită de 1 milion de telespectatori.

Citește și: America Express, 6 decembrie 2023. Ada Galeș s-a prăbușit pe nisip, răspusă de durere. Greșeala făcută de Giulia și Vlad Huidu

America Express, lider de audiență. Ada și Tony Galeș au părăsit competiția

Ieri seară, la careul de pe Drumul Soarelui, Irina a dezvăluit cele două echipe aflate pe ultimele locuri în întrecerea pentru a doua imunitate: Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Giulia și Vlad Huidu au fost cei care s-au aliniat astfel la startul cursei pentru ultima șansă, lor alăturându-li-se Ada și Tony Galeș, echipa votată de ceilalți să intre în concursul finalului de etapă. Perechile s-au angrenat astfel într-o poveste pentru care au avut nevoie să-și folosească toate resursele.

Tema cursei a fost campania electorală. Simpatia alegătorilor ecuadorieni nu a fost, însă, suficientă pentru a le asigura un loc în următoarea etapă a competiției, care-i duce direct în Argentina. Concurenții și-au exploatat abilitățile într-o varietate de domenii pentru a aduna voturi – s-au antrenat cu salvamarii, ba chiar au muncit pe un șantier naval. Și, desigur, au încercat să cucerească publicul cu arta oratoriei, susținând discursuri cât mai convingătoare în limba spaniolă.

La final, echipa care a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, Ada și Tony Galeș, și-a încheiat participarea în competiție după verdictul din cufăr. Soarele a fost roșu – astfel că Ada și Tony au scris aseară ultimul capitol al aventurii lor în America Express. ”Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru faptul că ne-am distrat Și, cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată”, a declarat Ada Galeș.

”Îmi vine să plâng, să râd. Mă bucur foarte mult de tot ce am trăit. A fost extraordinar. Plecăm acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte multe amintiri – o sursă aproape inepuizabilă de povești, istorii, oameni și locuri”, a spus Tony Galeș.

Pentru celelalte echipe, experiența continuă în ediția de duminica aceasta cu o primă etapă, încărcată de energie și pasiune, în Argentina!

Citește și: America Express, 6 decembrie 2023. Strategia la care a apelat Laura Giurcanu să vândă pește. Ce „avantaj” au Giulia și Vlad Huidu

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 6 decembrie 2023. Cine a fost eliminat. Ada și Tony Galeș au ajuns pe ultimul loc și părăsesc Drumul So... Cum se înțeleg Mike și fiica Iuliei Albu: „Au mai avut neînțelegeri”. Ce relație are concurentul America Express cu Mika...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Citește și
Ultimele știri
x