Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ada Galeș s-a accidentat în timpul probei. Concurenta, în lacrimi pe Drumul Soarelui

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 4 noiembrie 2023. Astăzi ne adâncim în misterele și legendele unui trib străvechi. Impactul cultural va fi puternic, dar echipele trebuie să păstreze ritmul de cursă. În curând Irina Fodor va pune în joc primele bilete către Ecuador, la pachet cu imunitatea. Concurenții au toate motivele să tragă tare pentru că America Express continuă și aduce misiuni nebănuite. Cursa a început, însă a venit cu pericole la pachet: Ada Galeș s-a accidentat!

colaj foto ada gales accidentare la america express, sezonul 6 din 4 noiembrie 2023 Galerie
Ada Galeș a suferit o accidentare dureroasă, la America Express, sezonul 6 ediția 11 din 4 noiembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Săptămâna trecută a fost ziua unui bilanț de foc! Cele trei echipe plecate în a-și disputa ultima șansă au gonit pe străzile unui mare oraș bântuit și astăzi de poveștile cartelurilor, dar și de ritmurile muzicii de salsa.

A fost o cursă tensionată și plină de peripeții la finalul căreia Iulia Albu și Mike Iacob s-au trezit în fața judecății Zeului Soare, care surprinzător s-a arătat verde și echipa celor doi, odată salvată, a tras câteva concluzii despre cum relația lor merită optimizată! Ce va urma vom vedea! Un lucru e sigur: urmează a treia etapă pe Drumul Soarelui, cea de pe urmă din Columbia!

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Irina Fodor își face apariția în fața concurenților și îi anunță misiunea de astăzi, de pe Drumul Soarelui, la America Express, sezonul 6

Irina Fodor își face apariția în fața concurenților și îi anunță misiunea de astăzi: „Nu vom dansa astăzi, dar, oricum, ceea ce port are legătură cu ceea ce veți face, ca întotdeauna! Începe ultima etapă din Columbia!

Zeul Soare ne mai ține aici câteva zile, după care ne invită într-o altă țară, așa că dacă vă doriți să vedeți câte lucruri frumoase sunt de descoperit și în Ecuador, terminați în forță ultimul parcurs din Columbia!

Vorbim de câteva sute de kilometri către un alt oraș important, traseul etapei ne va purta printr-un ținut unde majoritatea columbienilor n-au ajuns niciodată. Este un ținut al unor grupuri etnice cu o istorie zbuciumată strămoșii lor au fost aduși aici cu forța, în corăbii.

Dacă pe vremuri erau sclavi, astăzi sunt poate cei mai liberi dintre columbieni. În fiecare oraș al Columbiei, în procent important, îl reprezintă afro columbienii. Numai în Bogota sunt, conform recensământului, peste 1 milion, dar cea mai mare concentrație de populație afro o regăsim pe Coasta Pacificului. Ei duc o viață simplă, sunt păstrători ai identităților culturale și au câștigat un statut aparte în rândul celorlalte grupuri indigene. Să știți că sunt mândri să-și etaleze muzica, limba și tradițiile! Dacă vă plac combinațiile puternice de culoare, este o etapă în care veți fi uimiți de niște combinații cu puternic impact vizual, dar și emoțional, așa adaugă”, le poveste;te prezentatoarea de pe Drumul Aurului.

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Ada Galeș s-a accidentat la America Express: „M-am speriat îngrozitor”. Află ce s-a întâmplat în ediția din 4 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Concurenții au început prin a se da pe derdelul cu lada de bere, o tradiție cunoscută în Columbia: „Dragilor, doar unul dintre voi se vadă cu lada de bere. Cine ajunge primul la capătul dealului va merge la a doua probă, ceilalți se vor da din nou și tot așa până cei mai buni vor ajunge la următoarea fază a acestei misiuni, iar ceilalți vor așteaptă. Următoarea fază este cea cu bentița mea (...) Dar înainte de a începe, mai avem ceva de făcut, și anume handicapul echipei salvate de Soarele Verde", spune Irina Fodor. A venit un domn cu un braț de trestie de zahăr menită pentru echipa Iulia Albu și Mike Iacob.

Ei bine, după ce toate lucrurile au fost trecute în revistă, cocnurenții au trecut la treabă.

De la gândul că această probă de a te da cu lada de bere ca pe derdeluș poate fi distractiv, s-a ajuns rapid la lacrimi. E o misiune care necesită o coordonare extraordinară și este solicitantă pentru a ajuns la final în siguranță.

„Mi se oprește lada într-o denivelare și mă aruncă în față. Prima oară a fost șocul foarte mare la spate”, povestește Ada Galeș.

Din nefericire, Ada Galeș s-a accidentat în timpul alunecării și a speriat pe toată lumea! S-a strigat după doctor, ar ea a susținut că este bine, însă colegii văzând momentul, au fost înspăimântați.

„Am văzut-o cu un picior, într-o poziție total nefirească, sub ea...", povestește Sonia Simionov.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Cătălin Țociu de la America Express. Romică Țociu are doi nepoți adorabili si o noră superbă

Cum arăta Giulia Anghelescu la începutul carierei, când nu avea operații estetice. Imagini rare cu concurenta America Ex... America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu a răbufnit la adresa coechipierei sale, Sânziana Negru. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x