Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Competiția s-a întețit la fabrica de blugi. Ce a ieșit la iveală despre trecutul lui George Tănase

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 23 octombrie 2023. Pe Drumul Soarelui competiția devine din ce în ce mai aprigă! Concurenții își continuă misiunea pentru imunitate la fabrica de blugi. Misiunea a scos la iveală neconcordanțele dintre echipe, dar și detalii interesante despre trecutul concurenților. Puțin știau acest lucru despre George Tănase.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Competiția s-a întețit la fabrica de blugi. | Antena 1

America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. O nouă zi începe la America Express, sezonul 6. În cea de-a treia ediție, o zi importantă se arată în fața celor nouă echipe cu miza primei imunități de pe drumul soarelui. Irina Fodor i-a rugat să facă rost de o listă de obiecte.

Mulți au apelat la gazdele de peste noapte dar unii și-au propus să le colecteze pe drum. Prima misiune ne duce la o distanță scurtă și dacă au noroc la autostop pot ajunge rapid la prima destinație.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Competiția s-a întețit când echipele s-au întâlnit la fabrica de blugi. Ce a ieșit la iveală despre trecutul lui George Tănase. Află ce s-a întâmplat în ediția din 23 octombrie 2023, pe Drumul Soarelui

Deși, Itagüí nu este un oraș prea mare, este renumit pentru industria confecțiilor, cu precădere Blue Jeans, un model aparte sunt așa numiții „Arriero” pantalonii care completează costumul unui „paisa” autentic. Invariabil o astfel de informație prețioasă se transformă într - nouă provocare America Express.

Irina Fodor le-a lăsat indicații așa cum obișnuiește: „Se pare că cele mai importante branduri din lumea întreagă își produc jeanșii în Madellin. Ca să deveniți un adevărat „paisa” trebuie să aveți și voi o pereche de jeans „Arriero”.

„Arriero” înseamnă fermier din munți. Sunt cei care au nevoie de acești pantaloni pentru calitatea și durabilitatea lor.

Misiunea voastră este să confecționați câte o pereche de jeans fiecare. Aceștia trebuie decorați cu inițialele voastre. Pentru început, alegeți-vă măsura și piesele potrivite pentru fiecare pereche. Vă pup, Țuca.”

Concurenților li s-a pus în față un maldăr de materiale din care trebuiau să aleagă denimul necesar pentru a confecționa o pereche de blugi. Cu toate acestea, această sarcină nu se rezuma doar la alegerea materialului, ci trebuiau să acorde atenție atât culorii, cât și mărimii potrivite a pantalonilor. Această probă avea să pună la încercare rapiditatea și priceperea lor, stabilind cât de repede vor putea trece la următoarea etapă a competiției.

După o selecție atentă aceștia au fost nevoiți să creeze o pereche de pantaloni, mai exact, puși în fața unor mese de cusut, cu atenția la purtător, au început să facă tivul și să coasă ambele fețe ale pantalonilor.

În vreme ce unii dintre ei erau panicați, iar alții cu puțin mai multă dibăcie, George Tănase a dezvăluit că provine dintr-o familie de croitori și că pentru el, această misiune, este mai degrabă o simplă formalitate.

"Eu știu cum să folosesc mașina de cusut. Am crescut într-o familie de croitori, cu masă de călcat, cu masă de croitorie, cu mașini de cusut. Îmi plăcea, am stat pe lângă ai mei foarte mult! E momentul să-i fac mândria, asta cu stand-up comedy nu prea au înțeles-o, dar croitorie știu", spune George Tănase.

Crescut înconjurat de mese de cusut încă din copilărie, George și-a asumat cu hotărâre dorința de a onora tradiția familiei și de a demonstra talentul și priceperea pe care a dobândit-o de la cei mai mari, în fața întregii țări. Cu toate acestea, rezultatul final a fost mai degrabă un motiv de amuzament decât de mândrie.

"La un moment dat mi-am dat seama că n-am cum să-mi fac mândri părinții. Mai bine nu ziceam asta la televizor. Sunt rușinea familie ziurel de ziuă", spune George Tănase râzând.

Iulia Albu se teme de mesele de cusut. Mike este încăpățânat și nu ascultă indicațiile partenerei sale cu pregătire în domeniu

La această probă concurenții s-au temut că Iulia Albu și Mike le vor lua fața având în vedere expertiza Iuliei în domeniul vestimentar. Ei bine, situația avea însă să fie puțin diferită. Iulia urăște mesele de cusut și i-a predat materialele lui Mike, care s-a apucat de lucru manual. Iulia supervizând, desigur, toată activitatea.

Însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, cum s-ar spune. Iulia îi tot dădea indicații lui Mike care prefera să meargă pe propriile lui comenzi, nicidecum ceea ce venea dinspre partenera sa. Lucrurile au evoluat într-o mică ceartă dimpreună cu mai multă încăpățânare la pachet. Iulia a preluat până la urmă inițiativa cu multe insistențe, iar Mike i-a pus perechea de blugi în mână.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui. Ce joker a extras echipa victorioasă

CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America E... America Express, sezonul 6. S-au încins spriritele între Alexia Eram și Sonia Simionov, în cursa pentru imunitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x