Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui. Ce joker a extras echipa victorioasă

Cele trei echipe care au intrat la jocul pentru amuletă au avut parte de o probă inedită care le-a pus la încercare toate abilitățile. Însă numai una a câstigat amuleta și a intrat în posesia unui Jocker care oferă un avantaj uriaș, la America Express sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
America Express, sezonul 6. Cine a câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui. | Antena 1

După un traseu istovitor la finalul căruia au dat și de urma rucsacurilor mult așteptate, concurenții s-au întâlnit pentru prima dată cu Irina Fodor. Gazda show-ului a întâmpinat cele 9 echipe într-un loc încărcat de istorie, însă numai cele ajunse pe primele 3 locuri au intrat la jocul de amuletă și Joker, la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023.

Este vorba despre Giulia și Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga avantajul mult râvnit.

„În fiecare echipă vom avea un cărăuș și un culegător. Ca să aduceți florile, trebuie să găsiți răspunsurile la niște întrebări. Răspunsurile se află aici, în jurul acestei piețe. Tot aici, se află și florile. La sfârșit, câștigă echipa care realizează cea mai frumoasă „silieta” și pune soarele în mijlocul ei. Aveți una ca model. Cei care sunt cărăuși vor merge să o vadă. Se vor întoace aici și vor spune care sunt primele flori pe care trebuie să le aducă.

Cel care trebuie să aducă florile va veni la mine, eu îi dau întrebarea și va merge în piață pentru a găsi răspunul. Se întoarce cu răsounsul la mine, dacă e corect, eu îi dau un voucher pentru a aduce florile. Dacă a adus corect buchetele, i vor primi doi săculeți cu greutăți care se pot pune în cârca colegilor din celelalte echipe”, a explicat Irina Fodor regulile înainte de a da start primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui.

Cine a câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie. Ce avantaj uriaș le aduce Jocker-ul

Primul joc de amuletă de la America Express sezonul 6 a început în forță pentru cele trei echipe. În timp ce Giulia și Vlad Huidu și Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au coordonat de minune și au fost umăr la umăr pe tot parcursul probei, Alexia și Aris Eram au avut mult de recuperat.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ionuț Rusu și George Tânase, momente de panică după ce un bărbat periculos s-a apropiat de mașina lor

Primele care au terminat o parte din aranjament și au plecat în căutarea soarelui din mijloc au fost Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Irina Fodor le-a dat un număr de telefon pe care concurentele au fost nevoie să îl rețină.

„Oribil! Eu nu știu, în afară de numărul meu de telefon niciun alt număr din viața apropiaților”, a mărturisit Sânziana, înainte de a porni în căutarea doamnei care are telefonul lor.

La rândul ei, Giulia s-a descurcat mult mai bine și după ce a format numărul pe telefonul găsit la o doamnă din mulțime, a primit următoarele indicații și un nou cod. Concurenta de la America Express, sezonul 6 a găsit prima soarele, dar pentru că s-a accidentat a uitat a doua cifră.

„Mi-a sters cineva memoria. Pur și simplu, Am ținut minte un număr din 9 cifre și ăla cu 3 pentru lacăt, nu”, a mărturisit Giulia.

Acesta a fost momentul în care jocul de amuletă a luat o întorsătură complet neașteptată și Alexia Eram a fost prima care s-a întors cu soarele. „Îmi bătea inima rău de tot pentru că eram cot la cot. Am reușit să le prind din urmă și ele nu reușeau să deschidă lacătul”, a dezvăluit tânăra.

Astfel, Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui, la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023. Ulterior, câștigătorii amuletei în valoare de 1000 de Euro au extras și un Joker extrem de valoros.

„Poți să adaugi timpului fiecărei perechi ajunsă înaintea ta la punctul de acordare a imunității câte 5 minute”, este avantajul pe care l-au primit cei doi frați.

„Nu vă puteți imagina ce diferențe fac acesti Jokeri în cursă, mai ales când e vorba de imunutate”, a ținut să precizeze Irina Fodor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au primit o lecție de viață din partea unei familii de columbieni

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike, discuție aprinsă în cursă: „Nu mai înjura, se dă pe cameră!”. De la ce a... America Express, sezonul 6. Echipele au dat buzna în supermarket, dar nu se așteptau la ce a urmat. Peste ce au dat acol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x