Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Sonia și Iuliana au pierdut timp prețios în cursa pentru ultima șansă. Ce au făcut la ferma de cuy

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 23 din 22 noiembrie 2023. Cursa pentru ultima șansă pune echipele într-o misiune cu multe provocări și reprezintă, totodată, o incursiune în tradițiile și cultura locului. Însă, nu toate sunt atât de simple sau ușor de digerat! Ce trebuie să facă la o fermă de porcușori de Guineea.

colaj foto Sonia Simionov in masina la America Express, sezonul 6 ediția 23 din 22 noiembrie 2023 Galerie
Un șofer le-a făcut pe Sonia Simionov și Iuliana Pepene să piardă timp prețios în cursa pentru ultima șansă la America Express, sezonul 6 ediția 23 din 22 noiembrie 2023 | Antena 1

Timpul pe Drumul Soarelui este foarte important, dar la fel de important este și să respecți probele, pentru că am văzut în această seară o răsturnare de situație. Alexia și Aris au ajuns direct pe ultimul loc și au intrat în cursa pentru ultima șansă după ce o probă nu a fost respectată în totalitate. Ce-i drept, au fost induși în eroare de un localnic, însă la America Express, în misiuni nu se acceptă erorile!

Întorcându-ne în pitorescul Ecuador, concurenții au plecat într-o cursă nebună la o fermă de porcușori de Guineea, acolo unde vor avea de făcut o serie de probe. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au pierdut timp prețios în cursa pentru ultima șansă, la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 22 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Dar după cum bine știți, între misiuni sunt distanțe care necesită a fi parcurse cu mașina pentru a atinge un timp rezonabil. Asta au făcut și Sonia Simionov și Iuliana Pepene, care au urcat într-o mașină a unui localnic, însă când au ajuns la locația cu pricina, indicată de steagul America Express, șoferul a continuat să conducă.

“Noi eram la 200 de metri de steag, în momentul în care omul a făcut la dreapta”, spune Sonia Simionov.

“Pe strada principală dacă mergeam, găseam steagul roșu, doar că pe noi ne-a băgat omul pe o străduță, într-o zonă unde nu locuia aproape nimeni, crezând că acolo este ferma. Ne-a încurcat mai mult decât să ne ajute”, spune dezamăgită Iuliana Pepene.

“Singurul moment în care nu ai loc de astfel de pierderi de timp este în cursa pentru ultima șansă”, a continuat Sonia Simionov.

Ajunse într-un final la ferma de Cuy, sunt nevoite să nu țină frustrarea în ele, ci să se concentreze pe proba de la fața locului, care sună astfel: "Porcușorii de Guineea sunt foarte iubiți în Ecuador. Proprietarul acestui loc este recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați crescători de Cuy. Astăzi o s-l ajutați la unele dintre muncile din această fermă. Lulu este unul dintre cei mai drăguți porcusori de Guineea și a devenit faimos pentru că a putut prezice scorurile la ultimul Campionat Mondial de Fotbal. De data acesta o să aleagă o misiune pentru voi. Sunt trei cutiuțe cu mâncare pentru Lulu, deasupra lor se află câte un plic cu una dintre muncile de la fermă. Lulu va alege pentru voi", este misiunea primită de la Irina Fodor.

Echipa formată din Romică și Cătălin Țociu au primit să taie 10 kg de lucernă, echipa formată din Aris și Alexia Eram au primit să îmbrace o alpaca, iar Iuliana Pepene și Sonia Simionov au avut de curățat cuștile porcușorilor de Guineea.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

America Express, sezonul 6. Cine intră la cursa pentru ultima șansă. Irina Fodor a anunțat o penalizare usturătoare... America Express, sezonul 6. Romică Țociu, la un pas să cedeze în barcă din cauza efortului. Ce a supărat-o pe Sonia Simi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x