Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike, discuție aprinsă în cursă: „Nu mai înjura, se dă pe cameră!”. De la ce au pornit

Efortul depus și miza primului joc de amuletă din acest sezon i-au făcut pe concurențin să răbufnească și tensiunile au ieșit la iveală. Care sunt echipele calificate la primul joc de amuletă, la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023.

colaj foto cu iulia albu si mike la america express sezonul 6 Galerie
Iulia Albu și Mike au avut o discuție aprinsă în cursă. | Antena 1

Drumul Soarelui a debutat în forță, însă vremea s-a schimbat dintr-o dată și i-a luat prin surprindere pe concurenți. În timp ce o parte din echipe încă își termina misiunea din Cartierul 13, celelalte au ajuns deja la următoarea destinație, unde și-au găsit rucsacurile și au scăpat, în sfârșit, de bagajele uriașe cu care plecaseră de acasă. Mai mult decât atât, primele 3 echipe care ajung la Irina Fodor se califică la primul joc de amulet de la America Express, sezonul 6.

Citește și: America Express, sezonul 6. Echipele au pornit în prima lor misiune în căutarea urmașilor lui El Patrón: Pablo Escobar

Iulia Albu și Mike s-au certat la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023. De la ce a pornit totul

La scurt timp după ce au terminat misiunea din Cartierul 13, Iulia Albu și Mike au cedat presiunii competiției. Iubitul vedetei a răbufnit în timp ce încercau să găsească o mașină, iar totul a plecat de la bagajele voluminoase de care ei încă nu au scăpat.

„Hai să mergem acasă. Punct. Că nu este nicio dramă. Nu am venit să car 60 de kilograme, a exclamat Mike, la America Express, sezonul 6 în ediția 2 din 22 octombrie 2023.

„Nu mai urla și nu mai înjura, că se dă pe cameră”, a încercat să îl calmeze ea

„Ca de obicei, când se întâmplă așa ceva, el și-a luat un moment în care a ieșit Craiova din el”, a glumit Iulia Albu apoi.

„Eu eram în stare să las cele două valize. Să îmi iau valiza mea, rucsăcelul mic în care aveam lucrurile iportante și să plecăm efectiv”, a explicat partenerul acesteia.

Deși erau pe punctul de a exploda, cei doi au reușit să plece de acolo și să găsească o mașină în care să se adăpostească de ploaia torențială.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 10. Iulia Albu și Mike, surprinși într-o discuție aprinsă

Ce echipe intră la primul joc de amuletă de la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023. Se luptă pentru o miză uriașă

În tot acest timp, Irina Fodor a așteptat primele echipe în Ciudad de Bello, orașul artiștilor, unde s-au născut o mulțime de personalități importante care au influențat cursul istoriei din Columbia. Presiunea mizei uriașie și-a spus cuvântul, însă, și asupra echipelor fruntașe.

„Această miză este una mare și la fel de important, vorbim de un Joker. Acesta vă oferă un avantaj foarte mare și vă poate ajuta în drumul spre imunitate”, a precizat gadza celui mai dur reality show din România.

Deși toți concurenții au dat tot ce au avut mai bun, numai trei echipe s-au calificat la primul joc de amuletă și joker de la America Express, sezonul 6 în ediția 2 din 22 octombrie 2023. Astfel, primii care au găsit steagul America Express au fost Giulia și Vlad Huidu.

„Asta a fost cea mai mare satisfacție pentru toată munca pe care am făcut-o. Cu bagajele, cu arepas în gât, cu toată nenorocirea”, au spus aceștia extrem de bucuroși.

Pe locul doi au ajuns Alexia și Aris Eram, urmați de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Astfel, ei sunt concurenții calificați la primul joc de amuleta și Joker din acest sezon.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Sonia Simionov și Iuliana Pepene, ipostaze inedite în cursă. Ce au făcut pentru a ajuta loca... America Express, sezonul 6. Cine a câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui. Ce joker a extras echipa victor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x