Chefi fără limite, 14 martie 2022. De ce s-a temut Florin Dumitrescu să intre în casele din Serres. Ce probă surpriză a urmat
Atunci când credeau că proba de la fermă s-a terminat, iată că chefii și concurenții cu care au făcut echipă au primit un meniu ce a anunțat o nouă probă surpriză.
Publicat: Luni, 14 Martie 2022, 21:28 | Actualizat: Luni, 14 Martie 2022, 22:16În prima zi petrecută în Serres, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea și-au ales fiecare câte un concurent alături de care au ales să lupte la proba de la ferma de bivoli, în goana lor după un avantaj important.
Când credeau că au terminat proba de strâns grămezi de bălegar, cele trei echipe au primit un meniu și o nouă probă!
Florin Dumitrescu a dezvăluit la Chefi fără limite de ce s-a temut să intre în casele localnicilor din Serres (Grecia)
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, ajutați fiecare de câte un membru al echipei lor, s-au întrecut la strâns grămezi de bălegar. Când credeau că totul s-a terminat, o nouă surpriză s-a întâmplat, în ediția 10 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.
La un moment dat, fermierul și-a făcut apariția cu o navetă în care se aflau sticle cu lapte de bivoliță.
Pe aceeași temă„Mamă, nu cred!”, a fost reacția extrem de sinceră a chefilor, atunci când au văzut că proba nu se termină aici, de fapt.
„Iar meniu?”, a întreba Cătălin Scărlătescu, surprins de ceea ce se întâmplă.
„Echipa cu cea mai mare cantitate de bălegar primește 30 de sticle cu lapte, a doua primește 25 de sticle și cea de pe locul trei numai 20 de sticle. Ce aceste sticle mergeți în sat și schimbați-le pe diferite produse obținute din lapte sau carne de bivol. Timp de 30 de minute, trebuie să mergeți din casă în casă pentru a face schimbul. Cine se va întoarce la mine cu cele mai multe produse diferite, va câștiga această probă și va găti diseară împreună cu cheful local”, a fost vestea complet neașteptată pe care au primit-o concurenții, după ce s-au întrecut la strâns bălegar la ferma de bivoli.
Acesta a fost și momentul în care Florin Dumitrescu a dezvăluit, fără pic de reținere, care este cea mai mare teamă a lui, în Serres.
„Singura mea teamă din acest moment încolo este dacă trebuie să intrăm în casele oamenilor, cum o să intrăm în casele oamenilor cu încălțîmintea asta atât de murdară?!”, a mărturisit, extrem de îngândurat, liderul echipei albastre de la emisiunea Chefi fără limite.
Totuși, fiindcă toată lumea și-a dorit un avantaj în plus la proba de gătit, chefii și concurenții care i-au însoțit au pornit la drum, fără să mai stea prea mult pe gânduri.
Folosindu-se de harta primită, cele trei echipe au început să „colinde” pe străzi, pe la case, în căutarea unor posibili clienți dornici să ia lapte și să dea la schimb alte produse din carne sau lapte de bivol.
Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 10 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Pe aceeași temăPrima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.