Antena Căutare

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce fac chefii când nu sunt în bucătărie și cum se pregătește echipa de producție

Alături de Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, telespectatorii călătoresc în lumea culinară și descoperă atât destinații, cât și combinații inedite. Mai mult, aceștia au ocazia să vadă și cum arată o zi de filmare în spatele camerelor.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
În episodul de astăzi vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, fiind momente surprinse din spatele camerelor, lucru care ne introduce și mai profund în aventura fără limite. | Antena 1/ Chefi fără limite

„Chefi fără limite” străbate și spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești, fiind primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu aventura și călătoriile.

Emisiunea culinară le oferă telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Ce se întâmplă în spatele camerelor la Chefi fără limite

În episodul de astăzi vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, fiind momente surprinse din spatele camerelor, lucru care ne introduce și mai profund în aventura fără limite. Munca oamenilor din producție nu este deloc una ușoară, cameramanii fiind nevoiți să stea ore în șir în soare și să surprindă cele mai tari momente al concurenților și ale chefilor.

În spatele unei producții de succes stă extrem de multă muncă și pasiune, după cum putem observa și în imaginile prezentate în videoclipul de mai sus. Vedem că în spatele obiectivelor este o adevărată desfășurare de forțe, iar atenția tuturor este îndreptată către activitățile concurenților.

"Să gătești în asemena peisaj este ceva de vis, e înălțător, e onorant să gătești în port cu această priveliște, cu bisericuța aia acolo, în vârful dealului. Dar și cu peștișorii care sar, pentru că se întâmpla de multe ori să mai sară din apă, dar dacă vreți răspunsul meu sincer condițiile de gătit în Grecia sunt cele mai prietenoase pentru că întotdeauna când gătim vântul bate din spate și ne stinge focurile la aragaz", povestește chef Florin Dumitrescu.

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Eliminare Chefi fără limite, 9 martie 2022. Daniela Tănase a fost salvată de la eliminare. Sorin Bontea a avut Jokerul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x