Chefi fără limite, 23 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă. Ce echipă riscă o eliminare
În cea de-a treia zi din stage-ul cinci de la Chefi fără limite, desfășurat la Meteora, concurenții s-au întrecut la proba pentru imunitatea de echipă. La finalul votului dat de greci s-a aflat cine a câștigat.
Publicat: Miercuri, 23 Martie 2022, 21:45 | Actualizat: Miercuri, 23 Martie 2022, 21:53- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ziua a treia petrecută la Meteora a fost una presărată cu emoții pentru două dintre echipe, căci acestea s-au întrecut la proba pentru imunitatea de grup. După ce au au degustat farfuriile, juriul a decis cine a gătit cel mai bine.
Irina Fodor a anunțat nu doar cine a câștigat imunitatea de echipă, dar și ce echipă riscă să aibă un concurent eliminat, în ediția 15 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.
Cine a câștigat imunitatea de echipă, în episodul 15 din 23 martie 2022, în cel de-al cincilea stage Chefi fără limite, desfășurat la Meteora
În ediția 15 a emisiunii Chefi fără limite, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întrecut la proba de gătit pentru imunitatea de echipă.
De data aceasta, Irina Fodor i-a surprins pe toți cu o temă de gătit complet neașteptată: souvlaki! Fiecare chef a încercat să ghicească ce rețetă ar trebui să facă pentru a cuceri gusturile culinare ale juraților greci.
Pe aceeași temă„Mie mi-a venit o idee. M-am gândit să fac o frigăruie mai specială, m-am uitat în jur și am găsit niște brăduți. Bețe de frigărui există, dar mi s-a părut mai interesant pe bețe de brad. Facem niște cartofi prăjiți din aia buni, o salată de vinete, ardei copt și ceapă rumenită în cuptor”, a zis liderul echipei albastre, extrem de sigur de preparatul pe care a ales să îl facă la această probă pentru imunitatea de echipă.
„Frigăruile, în general, cele mai interesante sunt cele din porc. Pe farfuria mea o să vedeți un saganaki, niște frigărui”, a zis Cătălin Scărlătescu, pe care Tanya l-a convins să adauge și niște pită făcută de ei.
Pe aceeași temăTimp de șaizeci de minute, concurenții au gătit și au încercat să pregătească farfurii cât mai gustoase și aspectuoase, respectând tema impusă. La finalul probei de gătit pentru imunitatea de echipă, fiecare dintre chefi a sperat că va câștiga.
Jurații din ediția 15 a emisiunii Chefi fără limite au degustat atent apoi au votat. La final, verdictul a fost unul cât se poate de surprinzător! Deși a fost extrem de sigur de rețeta sa de chifteluțe, Florin Dumitrescu a pierdut proba. Astfel, echipa mov a primit imunitatea de grup, iar cei albaștri au intrat la proba individuală de gătit, cea care decide ce concurent este eliminat din competiție.
Urmărește clipul video de mai sus din ediția 15 a emisiunii Chefi fără limite ca să descoperi mai multe imagini și detalii.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Pe aceeași temăPrima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.