„Bărcuțe cu suflet” arăbești, pentru mese ca-n povești! Le faci imediat și cu siguranță te vei simți răsfățat!
Dacă vrei să încerci ceva cu adevărat gustos și ușor de făcut, atunci „bărcuțele cu suflet” sunt ideale pentru oricine! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar efectul e garantat!
Publicat: Duminica, 10 Septembrie 2017, 12:30 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:26Dacă vrei să încerci ceva cu adevărat gustos și ușor de făcut, atunci „bărcuțele cu suflet” sunt ideale pentru oricine! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar efectul e garantat!
Fie cumperi foi de aluat (fie îl faci tu din trei căni de făină, o linguriță de sare, una de zahăr, una de praf de copt, câteva linguri de ulei și câteva de iaurt, apoi niște apă. Se frământă totul până se obține aluatul nici prea tare nici prea moale, numai bun de modelat).
Bărcuțele se pot umple cu ce „suflet” vrei tu: amestec de carne tocată de vită cu roșii și ceapă, spanac sau brânză sărată.
Se fac cercuri turtite din aluat, se pune o linguriță din compoziția dorită în mijloc, se dă forma de bărcuță și se dă la cuptor până se rumenește totul!
Poftă bună!