Cotlet de porc cu vinegretă de ardei gras, o rețetă delicioasă și sănătoasă! Regis Stone te ajută să te bucuri de plăcerea unui grătar chiar la tine acasă!
Sănătatea începe din farfurie și, de cele mai multe ori, avem impresia că un preparat gustos nu este neapărat și ușor de pregătit sau benefic pentru organism! Noi îți arătăm că poți mânca și sănătos și delicios, fără prea multe bătăi de cap!
Publicat: Joi, 19 Octombrie 2017, 14:49 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:11- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Sănătatea începe din farfurie și, de cele mai multe ori, avem impresia că un preparat gustos nu este neapărat și ușor de pregătit sau benefic pentru organism! Noi îți arătăm că poți mânca și sănătos și delicios, fără prea multe bătăi de cap!
Nimic nu se compară cu plăcerea unui grătar aromat! Cu ajutorul tigăii Regis Stone Griddle Pan poți avea pe masă fripturi la fel de gustoase ca cele pregătite pe grătarul de afară!
Pentru a pregăti rețeta de cotlet de porc cu vinegretă de ardei gras ai nevoie de câteva ingrediente:
- 1 kg cotlet porc
- 1,5 kg ardei gras
- 1 kg ceapa roșie
- 50 g cimbru verde
- 50 g usturoi
- 100 g unt
- 10 g sare
- 10 g piper
- 100 ml oțet vin roșu
- 70 g busuioc verde
- 100 ml ulei de măsline
- 100 g zahăr brun
Cum pregătim rețeta de cotlet de porc cu vinegretă de ardei gras?
Se taie ardeiul gras și ceapa în fâșii subțiri și se pun într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline, la călit. Se adaugă zahărul brun, apoi se stinge totul cu oțetul de vin roșu. Când s-au călit se adaugă busuiocul tocat și se stinge focul.
Se condimentează cotletul de porc cu sare și piper și după gust.
Într-o tigaie cu ulei încins se adugă usturoi și cimbru pentru a se aromatiza uleiul. Se pune cotletul, pe care îl rumenim pe ambele părți. Se adaugă untul și se mai lasă până ce acesta se topește.
Noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Griddle Pan, care ne-a dat posibilitatea să facem un grătar delicios fără ca bucata de carne să se lipească.
Motivul? Tigăile Regis Stone au înveliș special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. În plus, vei observa că produsele oferă o calitată superioară față de cele ceramice, fiindcă sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mai durabile.
Poți folosi tigaia Regis Stone Griddle Pan pentru a pregăti fripturi și porții delicioase de grătar, fără să folosești ulei și fără să faci mult fum. Carnea nu se lipește, așa că nu vei mai da banii pe soluții de curățat!
Uită de vechile tigăi și dotează-ți urgent bucătăria cu un produs oferit de Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu!