Cum să prepari „Norișori de ou”, micul dejun care face ravagii printre internauți! Cea mai simplă rețetă!
Cum să prepari „Norișori de ou”, micul dejun care face ravagii printre internauți! Cea mai simplă rețetă își este prezentată de a1.ro! În plus, clipul atașat, te va ajuta să nu dai greș!
Publicat: Vineri, 12 Mai 2017, 09:11 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:35- Luni, Marți și Miercuri de la 20:30, Nea Mărin se întoarce! Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Formula 1™ se vede în AntenaPLAY! Nu rata Marele Premiu din Imola pe 19 mai, de la 19:45 în AntenaPLAY!
Cum să prepari „Norișori de ou”, micul dejun care face ravagii printre internauți! Cea mai simplă rețetă își este prezentată de a1.ro! În plus, clipul atașat, te va ajuta să nu dai greș!
Ingrediente
Ouă (câte unul pentru fiecare norișor);
O lingură brânză rasă;:
Sare, piper;
Mod de preparare:
Încălzește cuptorul la treaptă mare. Unge o tavă cu un pic de ulei și pune pe ea o hârtie de copt.
Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă, apoi se adaugă brânza rasă , sarea și piperul și se amestecă bine. De asemenea, după preferință, în compoziție se pot adăuga și bucăți de carne, șuncă sau salam.
Compoziția se împarte pe tavă, formându-se „nori” de albuș. Cu o lingură, se formează un mic spațiu în centrul fiecărui „nor”, în care se așază gălbenușurile.
Apoi tava se pune la cuptor. Ca să iasă cu gălbenușuri cremoase, se țin la cuptor pentru 14 sau 16 minute. Pentru gălbenușuri moi, se țin la cuptor pentru opt sau 10 minute.
Poftă bună!