Cum să prepari „Norișori de ou”, micul dejun care face ravagii printre internauți! Cea mai simplă rețetă!
Cum să prepari „Norișori de ou”, micul dejun care face ravagii printre internauți! Cea mai simplă rețetă își este prezentată de a1.ro! În plus, clipul atașat, te va ajuta să nu dai greș!
Publicat: Vineri, 12 Mai 2017, 09:11 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:35- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Cum să prepari „Norișori de ou”, micul dejun care face ravagii printre internauți! Cea mai simplă rețetă își este prezentată de a1.ro! În plus, clipul atașat, te va ajuta să nu dai greș!
Ingrediente
Ouă (câte unul pentru fiecare norișor);
O lingură brânză rasă;:
Sare, piper;
Mod de preparare:
Încălzește cuptorul la treaptă mare. Unge o tavă cu un pic de ulei și pune pe ea o hârtie de copt.
Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă, apoi se adaugă brânza rasă , sarea și piperul și se amestecă bine. De asemenea, după preferință, în compoziție se pot adăuga și bucăți de carne, șuncă sau salam.
Compoziția se împarte pe tavă, formându-se „nori” de albuș. Cu o lingură, se formează un mic spațiu în centrul fiecărui „nor”, în care se așază gălbenușurile.
Apoi tava se pune la cuptor. Ca să iasă cu gălbenușuri cremoase, se țin la cuptor pentru 14 sau 16 minute. Pentru gălbenușuri moi, se țin la cuptor pentru opt sau 10 minute.
Poftă bună!