Minunăție culinară pentru masa de Paște! Cum faci cel mai bun drob de curcan în aluat de foietaj!
Dacă vrei ca Paștele acesta să fie unul cu adevărat special și să îți surprinzi prietenii și familia cu un preparat deosebit, atunci înseamnă că trebuie neapărat să încerci o rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj.
Publicat: Vineri, 30 Martie 2018, 11:22 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 23:44Dacă vrei ca Paștele acesta să fie unul cu adevărat special și să îți surprinzi prietenii și familia cu un preparat deosebit, atunci înseamnă că trebuie neapărat să încerci o rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj.
Pentru a pregăti această rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj vei avea nevoie de câteva ingrediente ce îți asigură succesul:
- măruntaiele de la un curcan: ficat, pipotă, inima
- 500 g piept de curcan
- 3-4 fire ceapă verde
- 3-4 fire usturoi verde
- 1 legatură pătrunjel verde
- 2 ouă crude
- 4 ouă fierte
- 4 bucăți gogoșar murat
- 1 morcov fiert
- 400 g aluat de foietaj
- sare
- cimbru
- piper
- oregano
- 2 foi de dafin
- 1 ou pentru uns
- Se pun la fiert măruntaiele în apă cu sare şi 2 foi de dafin.
În alt vas, se pune la fiert pieptul de curcan, împreună cu morcovul întreg, curăţat şi spălat.
Când toate ingredientele sunt bine fierte, se scurg, apoi carnea şi măruntaiele se trec prin maşina de tocat, sau prin robot, împreună cu ceapa, usturoiul şi pătrunjelul verde.
Citește continuarea acestei rețete de drob de curcan în alut de foietaj pe site-ul www..cookandplay.ro, unde găsești mereu idei culinare spectaculoase!