Omletă cu de toate, perfectă pentru orice masă din zi!
O astfel de omletă cu de toate de servești, altceva la masă nici nu mai dorești. Atât este de gustoasă și sățioasă!
Publicat: Luni, 03 Decembrie 2018, 21:10 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 21:53O astfel de omletă cu de toate de servești, altceva la masă nici nu mai dorești. Atât este de gustoasă și sățioasă!
Ingrediente pentru rețeta Omletă cu de toate
- 12 ouă mari
- 4 ardei grași, roșii
- 4 ardei grași, verzi
- 1 cârnat chorizo
- 10 felii de șuncă
- 400 g cașcaval
- 4 cepe mari
- ulei devfloarea soarelui
- 12 măsline verzi
- 250 g brânză de capră
- 4 ardei iuți
- 10 ciuperci proaspete
- 2 legături de mărar
- Sare
- piper
- cimbru
- oregano
- puțină făină
- 4 linguri de smântână
- 10 roșii cherry
- 1 legătură busuioc proaspăt
- 1 legătură lemongrass
- sos de chilli
Mod de preparare pentru rețeta Omletă cu de toate
Se curăță și se toacă legumele și se împart tpoate ingredientele în patru.
Se pune ulei la încins și se adaugă ceapa și ciupercile, apoi ardeii și felii de șuncă. Se lasă la călit. Într-un bol, se amestecă 3 ouă cu 12 lingură de smântână, una de făină, sare, piper, măratr și brânzeturile rase. Se adaugă această compoziție peste ingredientele din tigaie, se amestecă ușor, apoi se lasă să se rumenească pe prima parte și se întoarce.
La fel se procedează pentru fiecare din cele patru porții de omletă.
Omletele se servesc cu roșii cherry, sos chili și se decorează cu busuioc și lemongrass.