Rețeta de pilaf sârbesc, un deliciu la care toți poftesc! Se face imediat, e ieftin și extrem de gustos!
Dacă ții post sau pur și simplu vrei să încerci o garnitură deosebită, atunci pilaful sârbesc este ideal pentru oricine.
Publicat: Luni, 14 August 2017, 08:21 | Actualizat: Sambata, 06 Martie 2021, 20:30Dacă ții post sau pur și simplu vrei să încerci o garnitură deosebită, atunci pilaful sârbesc este ideal pentru oricine.
Pe aceeași temăIngrediente pentru rețeta de Pilaf sârbesc:
- Ceapă
- Orez
- Ardei roșu
- Morcov
- Ciuperci
- Ulei
- Pătrunjel
- Sare și piper
Mod de preparare pentru rețeta de Pilaf sârbesc:
Se toacă și se călește ceapa în ulei. Se rade (sau se toacă) morcovul și ardeiul se taie mărunt. Se adaugă peste ceapă și se călește. Se adaugă ciupercile, apoi orezul și apă. Se poate adăuga și pătrunjel tocat pentru un plus de savoare. La final se drege cu sare și pipera, după gust.
Pilaful sârbesc merge de minune la orice fel de carne sau însoțit de castraveciori murați.
Poftă bună!