Rețete de vară, cu care uiți de căldură, fără îndoială! Tiramisu din orez cu lapte
Gândește-te la vacanță cu o rețetă de tiramisu interpretată de Dr. Oetker!
Publicat: Marti, 18 Iulie 2017, 10:22 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:29- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Gândește-te la vacanță cu o rețetă de tiramisu interpretată de Dr. Oetker!
Amintind de Italia și bucătăria ei vestită, tiramisu te duce cu gândul la vacanță. Ușor de preparat și de consumat, tiramisu este optiunea perfectă pentru un desert aparte, în sezonul cald. Povestește despre aventurile din concediu, savurând gustosul tiramisu, interpretat în varianta cu orez cu lapte.
Iată modul de preparare:
Click aici pentru reteta video de la Dr. Oetker!
Ingrediente
Aveți nevoie de:
15 pișcoturi
2-3 linguri de zahăr
200 ml de suc de mere
1 l de lapte
1 plic Original Pudding cu gust de frișcă Dr. Oetker
1 plic Desert Orez cu măr și scorțișoară Dr. Oetker
Pentru presărare:
Puțină Cacao Dr. Oetker
Pregătire: Pișcoturile se așază într-un platou dreptunghiular (de circa 25 x 20 cm) apoi se însiropează cu sucul de mere.
Prepararea: Se prepară Puddingul de frișca Dr. Oetker cu 500 ml lapte, conform instrucțiunilor de pe plic, și se toarnă peste pișcoturile însiropate. Restul de lapte se fierbe în clocot. Se ia oala de pe foc.
Amestecând continuu cu țelul, se toarnă orezul și se amestecă energic circa un minut. În continuare, se toarnă orezul fierbinte peste Puddingul de frișca Dr. Oetker șî se lasă circa zece minute în repaus.
Decorare: Se pudrează cu cacao și se servește cald sau rece.