Somon cu legume la tigaie, o rețetă fără calorii, gata în doar 15 minute! Care e secretul?
Dacă ești la dietă sau pur și simplu simți nevoia să savurezi o mâncare simplă, ușoară și cu puține calorii, atunci rețeta noastră de somon cu legume la tigaie te va face să nu-ți mai dorești altceva! În 15 minute mâncarea este gata, iar rezultatul e demn de o jurizare „Chefi la cuțite”!
Publicat: Vineri, 24 Mai 2019, 00:17 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:07Dacă ești la dietă sau pur și simplu simți nevoia să savurezi o mâncare simplă, ușoară și cu puține calorii, atunci rețeta noastră de somon cu legume la tigaie te va face să nu-ți mai dorești altceva! În 15 minute mâncarea este gata, iar rezultatul e demn de o jurizare „Chefi la cuțite”!
Peștele este cea mai ușoară carne, are puține calorii și se gătește extrem de simplu și rapid, dacă folosești trucul potrivit! De data aceasta îți propunem o rețetă de somon cu legume, totul pregătit în doar 15 minute! Acest lucru este posibil cu ajutorul setului Regis Stone Copper Maestro, ce cuprinde două tigăi cu efect de piatră încinsă!
Pentru a pregăti cea mai bună rețetă de somon cu legume ai nevoie de câteva ingrediente:
- o ceapă
- un dovlecel
- ardei gras sau capia
- sare, piper
- alune sau fistic (opțional)
- bucăți de somon (file, trunchi sau medalion)
Cum pregătim cea mai bună rețetă de somon cu legume?
Începem prin a pune tigaia Regis Stone Copper Pan de 24 CM la încins și, fără să folosim deloc ulei sau unt, punem bucățile de somon pe care le-am ales pentru această rețetă înăuntru. Folosind o spatulă avem grijă să le întoarcem cu grijă pe ambele părți, ca să le rumenim frumos. Asezonăm cu sare și piper, după gust. Opțional, dacă vrei să dai gust bucăților de carne, le poți tăvăli puțin prin alune pisate sau fistic.
Ca să câștigăm timp punem simultan la încins și tigaia Regis Stone Copper Pan 28 CM, în care vom pregăti legumele. Uleiul este opțional, fiindcă triplul strat special, antiaderent, cu particule din piatră și cupru, previne lipirea alimentelor chiar și atunci când nu ai ales să folosești urme de grăsime. Practic, totul se gătește în sucul propriu, într-o manieră mai sănătoasă și mai gustoasă!
Tăiem ceapa, ardeii, dovlecelul (dar și alte legume alese de noi) în forma dorită și le gătim în tigaia din setul Regis Stone Copper Maestro, până obținem textura dorită!
La final așezăm totul frumos pe o farfurie și...savurăm!
Rețeta noastră a fost gata în doat 15 minute fiindcă am folosit tigăile setul Regis Stone Copper Maestro. Ceea ce este special la aceste tigăi este faptul că alimentele nu se lipesc, deși nu folosim ulei sau unt! În plus, acestea au baza din oțel inoxidabil și oferă o înaltă rezistență și durabilitate datorită celor cinci straturi inovatoare!
Chiar și concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” s-au convins de calitatea superioară a produselor din gama Regis Stone! Încearcă-le și tu, cu siguranță nu vei regreta!