Antena

Chef Richard Abou Zaki a primit din nou steaua Michelin pentru restaurantul său. Care a fost reacția juratului Chefi la cuțite

Chef Richard Abou Zaki, juratul de la Chefi la cuțite, se bucură acum de o nouă reușită. Restaurantul său a primit pentru al treilea an consecutiv o stea Michelin.

Publicat: Miercuri, 15 Mai 2024, 08:13 | Actualizat: Miercuri, 15 Mai 2024, 09:59
Galerie de imagini
Chef Richard Abou Zaki a postat pe contul său se Instagram că a obținut o reușită extraordinară.
A1

Chef Richard Abou Zaki a postat pe contul său se Instagram că a obținut o reușită extraordinară. Datorită eforturilor sale și a muncii constante, Chef Richard Abou Zaki a primit steaua Michelin pentru al treilea an consecutiv pentru restaurantul său Retroscena.

Chef Richard Abou Zaki, mândru că a primit din nou steaua Michelin

Juratul Chefi la Cuțite este extrem de încântat de succesul său și a dorit să împartă cu toți urmăritorii lui marea reușită.

Pe aceeași temă

A post shared by Richard Abou Zaki (@richardabouzaki)

Video-ul postat a strâns rapid peste 7.000 de aprecieri, iar fanii celebrului bucătar l-au felicitat în secțiunea de comentarii. La descrierea postării, Chef Richard Abou Zaki a scris “Again, again, again!!! Steaua Michelin presupune o munca cotinuă. Sunt bucuros că este al treilea an în care rămâne la Retroscena! Chiar e o zi foarte frumoasă!”.

Un restaurant care primește stea Michelin o poate pierde de la un an la altul dacă nu menține standardele de top pentru ingredientele folosite și munca depusă. Tocmai de aceea, Chef Richard a declarat că este extrem de fericit că a primit-o din nou și își apreciază foarte tare echipa cu care lucrează.

Experiența lui Chef Richard Abou Zaki și pasiunea pentru bucătărie

Despre parcursul carierei sale, Chef Richard Abou Zaki a spus că dragostea lui pentru gătit a început încă din copilărie, când la vârsta de 8 ani a gătit pentru prima dată.

Pe aceeași temă

„Primul lucru pe care l-am făcut cred că a fost o ceafă de porc cu cartofi prăjiți. Așa a început bucătăria pentru mine, ca un joc. Dar mereu i-am spus mamei că vreau să fac din asta o carieră, iar ea m-a susținut întotdeauna”, își amintește Chef Richard despre anii copilăriei după plecarea în Italia.

Mama lui a fost cea care i-a insuflat dragostea pentru gătit și l-a făcut să transforme gastronomia într-o pasiune. La polul opus, tatăl lui, care trăia în America, și-ar fi dorit pentru fiul său un altfel de viitor. Cu toate acestea, Chef Richard Abou Zaki și-a ascultat inima.

Recomandari A1

El s-a înscris la un colegiu de bucătari, iar visul a început cu adevărat să prindă contur odată cu ocazia de a face un internship de două luni la Londra, la prestigiosul restaurant Le Gavroche, unde a și rămas ulterior să lucreze.

Pe aceeași temă

Apoi el s-a întors în Italia unde s-a angajat ca sous-chef la restaurantul Osteria Francescana, unde a lucrat alături de celebrul bucătar Massimo Bottura. La trei ani distanță, Chef Richard Abou Zaki și-a deschid propriul restaurant numit Retroscena care a primit o stea Michelin după doar 8 luni de la deschidere.

Whatsapp LinkedIn
chef richard abou zaki chefi la cutite
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Videoclipul zilei
Citește și
Chef Richard Abou Zaki, revedere emoționantă cu Chef Massimo Bottura: „M-am bucurat enorm să-l...
Chef Orlando Zaharia, vizită surpriză în Porto San Giorgio, la Chef Richard Abou Zaki: „Nu îl...
Chef Richard Abou Zaki: ”Lunile de vară sunt cele mai grele pentru mine”. Cum se împarte între...
Chef Richard s-a gândit să reinterpreteze sarmalele. Ce răspuns a primit de la mătușa lui din Piatra...
Video recomandate
Video
Citește și