Antena

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Gina Pistol a pregătit o „bombă” la jocul de amuletă. Ce probă au primit chefii

Gina Pistol s-a întâlnit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru a dezvălui ce amuletă a pregătit, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 26 aprilie 2023, la Antena 1.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 26 Aprilie 2023, 21:08 | Actualizat: Miercuri, 26 Aprilie 2023, 21:07
Galerie de imagini
Gina Pistol s-a întâlnit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru a dezvălui ce amuletă a pregătit, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 26 aprilie 2023, la Antena 1.
Antena 1

În ediția trecută, Cătălin Scărlătescu a câștigat amuleta oferită de Nico. Cei trei chefi s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce bonus a pregătit frumoasa Gina Pistol de data aceasta, cine face degustarea, dar și cine o să le fie rival la bancul de lucru, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 26 aprilie 2023, la Antena 1.

Gina Pistol a dezvăluit ce avantaj aduce amuleta și cine face degustarea în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 26 aprilie 2023, la Antena 1

Înainte ca Gina să dezvăluie ce amuletă a pregătit pentru această ediție, Florin Dumitrescu s-a oferit să îi fie asistent în acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite, însă nu a mers „trucul”.

„Dragii mei, suntem la amuleta cu numărul 15. Unul dintre voi o va câștiga sau nu, mai vedem. Sunt foarte, foarte curioasă de deznodământul zilei de astăzi, mai ales că va fi o zi interesantă. Trebuie să completăm gașca. Acest al patrulea bucătar este un bun patinator, cântăreț...Bine ai venit, Nicolai Tand!”, a anunțat Gina Pistol, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Pe aceeași temă

„Simpaticul și inegalabilul, marele și frumosul și ingeniosul și incredibilul Tand!”, a zis Cătălin Scărlătescu despre colegul său de breaslă.

„Am un respect deosebit pentru Nicolai. Mi se pare un om foarte bun și cu asta am spus tot. E un om de pus la rană, efectiv!”, a dezvăluit Florin Dumitrescu.

Odată așezați la bancurile de lucru, Nicolai Tand a fost pus de chefi să cânte, iar momentul a fost unul de-a dreptul savuros și ne-a amintit de prestația sa la emisiunea Te cunosc de undeva.

Pe aceeași temă

Surpriza a fost mare atunci când îndrăgita prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a ridicat capacul unei cutii de mari dimensiuni și a dezvăluit 11 tipuri de brânzeturi: pecorino, cedar, camembert, gouda, brânză dulce, telemea de oaie, emmentaler, gruyere, parmezan, mozzarella și gorgonzola.

„Dragilor, ca și în proba trecută, veți folosi 3 ingrediente. Vă las libertatea absolută, dar gândiți-vă bine ce gătiți, căci miza de astăzi este o bombă. Nici nu vă trece prin cap câte surprize sunt aici înăuntru”, a zis Gina Pistol.

Recomandari A1

Cea care face degustarea și decide cine câștigă amuletă este Adriana Trandafir. Chefii și-au ales sortimentele de brânză, s-au gândit la niște rețete și apoi s-au apucat de treabă.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Whatsapp LinkedIn
chefi la cutite 2023 chefi la cutite sezonul 11 catalin scarlatescu sorin bontea florin dumitrescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei Reacţia unui român care a mers în Germania să vadă meciul României. "Cum, bă, în plin Euro, să ai terasele goale? La 9 seara toată lumea în casă?"
Citește și
Imagini din culise! Ce au făcut concurenții salvați de chefi, care nu au intrat în al optulea battle de...
Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online
Matthew Ehsanmehr, fost concurent la Chefi la cuțite sezonul 11, i-a uimit pe trecători. Cineva a filmat...
(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a...
Video recomandate
Video
Citește și
Legume care fac diferența în salata de cartofi. Aceste secrete culinare o duc la nivelul următor Catine.ro
Aras Bulut Iynemli și Devrim Özkan urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Despre ce este... Happy Channel
EXCLUSIV. Mario Iorgulescu încearcă să scape şi de condamnarea din dosarul în care a primit 3 ani de închisoare... Libertatea.ro
Nedumerirea unui patron român după ce a crescut salariile: "Motivația angajatului scade... Ziare.com
„Cinci ani de zile nu a ieșit din casă!” Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei! Detaliul... AntenaSport
Petrecere FABULOASĂ pentru fiul Nadiei Comăneci, organizată de Anastasia Soare. Cum arată Dylan, care tocmai a... Elle
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit... Spynews.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“ BZI
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură HelloTaste.ro
Lista alimentelor pe care să nu le mănânci vara. Medic: „Ele se digeră greu şi ne încălzesc temperatura... Antena3.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la... useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Scumpirea biletelor de avion este inevitabilă. Cât vom plăti în plus din 2025 Wall-Street
Când nu ești sigur dacă să mai stai sau nu, e clar că trebuie să pleci Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională Redactia.ro
Reacţia unui român care a mers în Germania să vadă meciul României. "Cum, bă, în plin Euro, să ai terasele... Observator
Metode tradiționale de slăbire vs. metode medicale de slăbire. Cum poți scăpa de kilogramele în plus MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Orașul din România unde un apartament cu 2 CAMERE costă 6.000 de euro. E situat la parter și are 40 de metri... Gandul
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut' CanCan
Care e diferența dintre laptele de la începutul sesiunii de alăptare și cel de la final DeParinti
Hailey Bieber și-a etalat burtica de gravidă într-o salopetă din dantelă. Frumoasa șatenă și soțul ei,... ZUTV
Astronauții Boeing Starliner sunt blocați în spațiu. De ce nu s-au putut întoarce pe Pământ până acum UseIT
Chec guguluf cu mascarpone și zmeură, glazurat cu lămâie Hello Taste