Chefi la cuțite, sezonul 14. Cine sunt concurenții din echipa roșie (bordo) condusă de Ștefan Popescu
Chef Ștefan Popescu și-a ales concurenții care vor face parte din echipa roșie (bordo) în sezonul 14 Chefi la cuțite. Juratul a oferit tunicile în bootcamp, în ediția din 8 decembrie 2024.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 08 Decembrie 2024, 23:00 | Actualizat: Duminica, 08 Decembrie 2024, 23:20- Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine azi, de la 20:30! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 14 a venit și cu noutăți și surprize. De data aceasta, Alexandru Sautner și Orlando Zaharia au fost nevoiți să împartă o echipă formată din 6 concurenți. Totuși, Ștefan Popescu a putut să își aleagă șapte concurenți în echipă. Descoperă în rândurile de mai jos pe cine a ales pentru echipa verde.
Cine sunt concurenții din echipa roșie (bordo) condusă de Ștefan Popescu la Chefi la cuțite sezonul 14
În ediția din 8 decembrie 2024, concurenții din bootcamp au trecut prin proba grătarului și prin proba de mic dejun. După ce au degustat preparatele, Chefii au degustat preparatele și-au ales concurenții din echipe. Iată pe cine a ales Chef Ștefan Popescu în echipa sa roșie (bordo):
Alexandru Procopiu – cuțitul de aur
Alexandru Procopiu, un bucătar în vârstă de 26 de ani din Craiova, care a ales să facă un preparat cu totul și cu totul neobișnuit. Concurentul a lucrat înițial în IT și de doi ani a decis să se apuce de bucătărie. Are o mare pasiune pentru poker, pe care îl practică de mulți ani.
Simona Crișan (concurentă aleasă de Alexandru Sautner)
Laura Simona Crișan are 52 de ani și este din Pitești. De meserie este antreprenor, dar bucătăria este marea ei pasiune. A stat mulți ani în străinătate, a călătorit în calitate de dansatoare și acum e mândră de afacerea de succes pe care o are în Pitești.
Vlad Gîndac
Vlad Lachstadter Gîndac, concurentul de 30 de ani din Râmnicu Vâlcea care a primit 4 cuțite, uluindu-i, totodată, pe jurați cu mărturisirile sale neașteptat de sincere despre lupta sa cu cele mai puternice dependențe. Pentru ambiția de care a dat dovadă, acesta a fost felicitat de chefi. Gustul preparatului i-au adus șansa de a merge în bootcamp și ulterior acesta a devenit parte din echipa roșie (bordo) a lui Ștefan Popescu.
Iasmin Agoston
Iasmin Florin Agoston este instructor de fitness, are 29 de ani și este din Timișoara. Concurentul îi lasă mască pe jurați cu povestea lui de viață. A lucrat la o fabrică din Germania și a decis apoi să se apuce de fitness și să devină instructor.
Ștefan Soare
Ștefan Soare are 33 de ani, este din București și este de meserie bucătar. Acesta a ales să facă o rețetă de peperonata cu ou poșat și topping de guanciale. Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și cei patru chefi au degustat atent preparatul, încercând să își dea seama cine ar fi putut găti un astfel de preparat. Este la a patra participare la Chefi la cuțite și iată că acum a fost cu noroc.
Mariana Irașcu
Mariana Irașcu în vârstă de 49 de ani, de meserie brutar patiser. Cu o rețetă de paste de midii cu sos de cartofi, concurenta a sperat că va reuși să le demonstreze juraților faptul că merită să meargă mai departe. Aceasta a trăit mulți ani în Italia, a condus o fabrică de confecții, dar apoi a decis să renunțe pentru a se apuca de bucătărie, lucru pe care nu îl regretă.
Mary Borca
Mary Ifeoluwa Borca are 30 de ani, este din Giroc și a venit la Chefi la cuțite, sezonul 14 să facă un preparat tradițional din Nigeria. Tânăra este hair stylist, dar și pasionată de bucătărie, iar pentru a-i convinge și pe jurați, ea a gătit jollof rice cu carne de curcan. Pentru preperatul ei a primit 4 cuțite. În bootcamp, la primirea tunicii, de emoție, concurenta a leșinat.
Tot ce trebuie să știi despre sezonul 14 Chefi la cuțite, difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Sezonul 14 Chefi la cuțite aduce la Antena 1 savoarea intensă a celei mai puternice competiții din ringul culinar. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu se întorc la masa juraților pentru o nouă rundă de audiții pe nevăzute, dar și în arena aprigelor bătălii pentru amulete, care în acest sezon vin cu o miză uriașă ce va da o nouă dinamică întregii competiții.
Farfurii suprinzătoare, pasionați de bucătărie dornici să revoluționeze arta gastronomică, invitați de marcă din aristocrația artei culinare internaționale, demonstrații de forță ale celor patru jurați pentru cele mai râvnite amulete, concurenți cu povești impresionante și multe emoții – toate fac parte din noul sezon al cooking show-ului, difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY, duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30.
Lupta pentru amulete aduce o regulă nouă, înainte de formarea echipelor. Astfel, clasamentul format în urma punctelor obținute de Chefi la bătăliile pentru amulete va fi esențial, întrucât jurații care se vor poziționa pe locurile 3 și 4 vor împărți conducerea unei echipe – în vreme ce jurații de pe locurile 1 și 2 vor avea privilegiul de a conduce fiecare propria echipă.
Competiția se anunță cu atât mai intensă cu cât, începând din acest sezon, pe lângă premiul în bani, câștigătorul sau câștigătoarea marelui trofeu al cooking show-ului va primi un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul Retroscena din Italia, oferit de Chef Richard Abou Zaki. Astfel, celor 30.000 de euro li se adaugă valoroasa recompensă a experienței unice în bucătăria unui restaurant cu o stea Michelin.