Diseară, la Chefi la cuțite: jurații, surprinși de un tânăr concurent, pasionat de bucătărie de la 9 ani. Ce surprize aduce ediția
Descoperă ce surprize savuroase aduce ediția de marți, 26 noiembrie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 14.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 26 Noiembrie 2024, 13:49 | Actualizat: Marti, 26 Noiembrie 2024, 13:55Ieri seară, la Chefi la cuțite, o amuletă foarte prețioasă, cu o provocare extrem de dificilă, a fost câștigată de Chef Orlando Zaharia. Jurații au avut de respectat o listă lungă de interdicții culinare pentru a putea găti conform regimului special urmat de invitatul la degustare, Cătălin Botezatu.
O nouă amuletă menține presiunea crescută la bancurile de lucru ale Chefilor, care vor fi legați la ochi pentru provocarea acestei seri - în vreme ce arena audițiilor aduce o mulțime de povești interesante.
Ce se întâmplă în ediția de marți, 26 noiembrie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 14
La 21 de ani, Filip Dincă este pasionat de gastronomie și trăiește la intensitate maximă emoțiile din platoul Chefi la cuțite. A început să gătească de la 9 ani, iar azi spune că vrea
să-și dedice întreaga viață meseriei de bucătar. ”Vreau să devin unul dintre cei mai buni bucătari. Iar în seara aceasta, le voi găti juraților un preparat de care probabil nu a mai auzit niciunul dintre Chefi”, a declarat Filip, care vine dintr-o familie cu zece frați din Târgoviște.
Tot diseară, în platoul show-ului culinar vor păși competitori de peste hotare, unii dintre ei cu experiență remarcabilă, acumulată alături de Chefi celebri cu stele Michelin – dar și concurenți care și-au dezvoltat singuri priceperea în bucătărie. Iulia Magda Pătrașcu este unul dintre concurenții ambițioși, cu spirit autodidact.
„Pasiunea mea, de fapt, este presiunea. Îmi place să lucrez sub presiune și la viteză”, spune Iulia, care se declară pregătită să facă față stresului și adrenalinei din competiția Chefi la cuțite.
„Sunt aproape cofetar, pentru că, de zece ani, de când fac cofetărie, nu am urmat o școală care să mă specializeze în acest domeniu. Dar am o viziune foarte personală în această privință. Am o cofetărie în Drobeta Turnu Severin în care nu există amandine sau savarine. Nu fac amandine, nu le înțeleg. Toată lumea le face, prefer să surprind oamenii cu altceva”, declară Iulia, care crede cu tărie că perseverența, creativitatea și curajul sunt ingredientele succesului. Respectând acest principiu, Iulia și-a propus să-i impresioneze pe jurați cu un desert ingenios.
Despre ce este vorba și cum vor reacționa cei patru Chefi telespectatorii vor descoperi în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.