Antena

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert.Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

Relația dintre Bianca și Robert, participanți la emisiunea Insula iubirii, a fost marcată de numeroase conflicte și momente tensionate încă de la început. Iată unde poți urmări bonfire-ul integral.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 16 Iulie 2024, 14:53 | Actualizat: Marti, 16 Iulie 2024, 15:24
Galerie de imagini
Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert.Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY
antena 1

Bianca de la Insula Iubirii a mărturisit că, deși la început a fost atrasă de bunătatea lui Robert, în ultima perioadă aceasta nu mai simțea acea bunătate, iar gesturile lui o nedumeresc. Un incident grav a avut loc în București, unde locuia Bianca împreună cu motanii săi.

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert.Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

După ce s-au mutat la Craiova, Robert nu s-a înțeles bine cu animalele, arătându-se gelos pe afecțiunea pe care Bianca le-o purta. Într-o seară, în timp ce se aflau în dormitor, Robert a speriat motanii, care au căzut de la balcon. Unul dintre ei s-a lovit grav, iar celălalt a dispărut. Bianca, fiind extrem de atașată de animalele sale, a suferit enorm și nu s-a putut vindeca nici după luni de zile de la incident, chiar dacă Robert i-a recuperat unul dintre motanii dispăruți.

Pe aceeași temă

Concurenta a aflat doar recent că Robert i-a ascuns adevărul despre incidentul din București, ceea ce a adâncit suferința ei și mai mult. Acesta a fost un moment definitoriu pentru starea ei emoțională, suferind de depresie și pierzând câteva kilograme. Mai mult, Bianca a descoperit că Robert obișnuia să converseze cu alte femei, invitându-le în oraș și făcându-le complimente, ceea ce a intensificat sentimentul de trădare și durere.

„Relația noastră a fost tumultoasă de la început. În ultimul timp s-au întâmplat lucruri foarte grave și m-au destabilizat. Aș vrea să o iau cu începutul. M-au atras bunătatea lui la început, dar acum nu o mai simt. Nu am înțeles gesturile lui. Eu locuiam cu motanii mei la București, după ne-am mutat la Craiova. El nu iubea motanii, am încercat să găsim soluții. Eu îi iubesc foarte tare, el era gelos pe motanii mei, iar el a făcut un gest. Eram în dormitor, el i-a speriat și cei doi motani au căzut de la balcon. Unul s-a lovit tare, iar celălalt a dispărut. Eu îi iubeam foarte mult.Am sufeirt extrem de mult, el mi-a fost alături.

El mi-a ascuns asta și am aflat acum câteva zile. Eu am crezut că ei au sărit și au plecat, au trecut câteva luni de la incident, nu m-am vindecat nici acum. El mi-a recuperat un motan dispărut. La Craiova, însă, s-a întâmplat din nou, i-am pierdut iar și nu știu ce s-a întâmplat. Eu nu știam nimic până acum câteva zile ce a făcut în București. A fost cea mai puternică depresie din viața mea. Am suferit enorm, am slăbit câteva kilograme. Eu am mai aflat acum câteva zile și alte lucruri, de exemplu că vorbea cu foarte multe femei și le invita în oraș, le făcea complimente”, spune Bianca.

Pe aceeași temă

De partea cealaltă, Robert a recunoscut că a dezamăgit-o pe Bianca, dar nu consideră că gelozia pe motanii ei a fost motivul real al conflictelor dintre ei. El susține că motanii erau o sursă de tensiune în relația lor, deoarece el este alergic la ei și conveniseră să nu îi lase în pat. Robert povestește că în Craiova, un prieten a venit în vizită și, din neglijență, a lăsat geamul deschis, iar motanii au dispărut din nou. Aceste incidente au contribuit la deteriorarea relației lor, aducând la suprafață alte probleme și nesiguranțe.

„Am dezamăgit-o foarte tare. Eu nu consider că sunt gelos pe motanii ei, ci erau motivul pentru care noi nu putem depăși un impas. Ne certăm des. Eu i-am zis că sunt alergic și am stabilit să nu stea cu noi în pat. A venit un prieten pe la mine în Craiova, am lăsat geamul deschis și au plecat motanii și au dispărut”, spune Robert.

Urmărește bonfire-ul integral din AntenaPLAY aici!

Recomandari A1

Cine sunt Bianca și Robert de la Insula Iubirii sezonul 8

Bianca (27 de ani), solistă muzică de petrecere și Robert (28 de ani), antreprenor, sunt ȋmpreună de mai bine de un an. S-au cunoscut ȋn Craiova, acolo unde el gusta din plin plăcerile vieţii, din postura de tânăr ce provine dintr-o familie ȋnstărită, iar ea se afla ȋn plin avânt al unei cariere ȋn muzica de petrecere. Este prima femeie pe care a prezentat-o părinţilor și singura cu care a ales să locuiască ȋn aceeași casă. Ea ȋși dorește să afle cu ajutorul emisiunii dacă Robert o vede ca pe cea alături de care să ȋși construiască un viitor, iar el vrea să afle dacă iubirea dintre ei e mai presus de diferenţele de opinii pe care le au.

Premiera sezonului 8 de Insula Iubirii se vede în această seară, de la 20:30, pe Antena 1

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
insula iubirii concurenti insula iubirii radu valcan radu valcan insula iubirii sezonul 8
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Motel Valkirias e în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1 din producția care te va captiva!
Stirile zilei EXCLUSIV. Imagini surprinse cu "Şacalul" după ce a abandonat cadavrul Denisei
Citește și
Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar...
Insula iubirii sezonul 8, 27 august 2024. Ce au făcut Cornel și Loredana în jacuzzi la dream date,...
Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Reacția lui Cornel când a văzut că mașina se îndreaptă...
Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Cum au decis Rareș și Daiana să plece de pe insulă. Care este...
Video recomandate
Video
Citește și
Succesul apare în viața a trei semne zodiacale pe 17 septembrie 2024. Află ce spun astrele Catine.ro
Thalía a participat în cadrul premiilor MTV VMA. Diva a purtat o rochie spectaculoasă Happy Channel
Fiul lui Bin Laden este în viață și „pregătește atacuri în Occident”, susțin serviciile de informații... Libertatea.ro
Locuințe noi în București. Când s-ar putea termina blocajul din sectorul imobiliar. "PUG-ul va fi... Ziare.com
Fosta noră a lui Victor Piţurcă a fost prezentă la nunta de 3 milioane de euro organizată de un milionar român... AntenaSport
Premiile EMMY 2024 – Cele mai HOT cupluri de vedete. Vezi GALERIA FOTO aici Elle
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini... Spynews.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă BZI
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți HelloTaste.ro
VIDEO. Shakira a coborât de pe scenă din cauza unui fan care o filma sub fustă Antena3.ro
Avocații lui Elon Musk, greșeală care a devenit virală. Ce au putut trimite într-un email useit
Horoscopul zilei de 16 septembrie 2024. Racii au parte de cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
România nu mai are șoferi de tir. Mii de filipinezi vin să muncească la noi pe aceste poziții Wall-Street
Cum îmbini puterea și feminitatea într-o ținută? Cu o geacă de piele! Descoperă ce culori și modele se... Kudika
A murit fratele lui Michael Jackson! Cântărețul a făcut infarct la volan! Playtech
Alimente INTERZISE de Înălțarea Sfintei Cruci! Ce NU ai voie să consumi astăzi, 14 septembrie!? Redactia.ro
Cât îl costă pe un român încălzirea pentru iarnă, deşi îşi taie lemne din propria pădure: "E teroare cu ele" Observator
Alimente care previn constipația. Metode naturale de tratament pentru această tulburare digestivă MediCOOL
Limonadă cu pepene galben. Rețeta simplă prin care obții o băutură răcoritoare de vară HelloTaste
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată ProSport
Cum sunt influențate ZODIILE de sezonul ECLIPSELOR 2024. Transformări în plan amoros pentru două zodii Gandul
Livian, fiul lui Nelson Mondialu, e FURIOS! Câte plicuri goale a primit după nunta mega-luxoasă de ieri: „Vă... CanCan
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament DeParinti
Cum și-au petrecut vedetele ultima săptămână. Sabrina Carpenter a participat la un afterparty, în timp ce... ZUTV
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie UseIT
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni Hello Taste