Antena

Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu se ocupă Cristina Nimereală, fosta concurentă Insula Iubirii. E de nerecunoscut

Cristina Nimereală este fosta concurentă la Insula Iubirii din sezonul 6, care și-a testat relația cu Sebastian Dascălu. Cei doi formau un cuplu atunci când au intrat în competiție.

Publicat: Duminica, 29 Septembrie 2024, 08:51 | Actualizat: Duminica, 29 Septembrie 2024, 12:14
Galerie de imagini
Cristina Nimereală și Sebastian Dascălu au participat la Insula Iubirii sezonul 6 pentru a-și testa relația, iubirea și încrederea unul în celălalt.
A1

Cristina Nimereală și Sebastian Dascălu au participat la Insula Iubirii sezonul 6 pentru a-și testa relația, iubirea și încrederea unul în celălalt.

Cum arată acum și cu ce se ocupă Cristina Nimereală

Ulterior, Sebastian a căzut în ispită, îndrăgostindu-se de frumoasa ispită Oana Monea. Se pare că sentimentul a fost reciproc și Cristina a simțit că legătura dintre Sebastian și Oana a fost mai puternică decât credea inițial.

Pe aceeași temă

La acea vreme, Sebastian Dascălu era antreprenor și se ocupa de vânzări în domeniul imobiliar, dar își dorea să renunțe la acest job și să se implice în proiecte creative precum conținut în mediul online, lucru pe care l-a și făcut ulterior.

Cristina Nimereală este medic stomatolog și încă de când a participat la emisiune în 2022 spunea că este jobul ideal pentru ea și a știut mereu că asta vrea să muncească.

Dacă planul lor inițial a fost să plece împreună acasă după Insula Iubirii, să își întemeieze o familie și chiar își doreau să se apuce de vlogging împreună.

"Încă de la primele clipulețe arătate, Sebastian a încălcat ce am discutat noi. Cu fiecare filmuleț pe care îl vedeam, vedeam că apropierea dintre el și Oana este tot mai mare", a spus concurenta în interviul de după finalizarea sezonului 6.

Se pare, însă, că viața a avut alt plan pentru ei și cei doi parteneri au ales să meargă pe drumuri separate după Insula Iubirii, atunci când Cristina a descoperit că Sebastian i-a fost infidel.

În prezent, Cristina este în continuare medic stomatolog și arată complet schimbată față de cum arată în emisiune.

Pe aceeași temă

Acum ea este șatenă și și-a lăsat părul lung. Pe contul ei de Instagram, fosta concurentă Insula Iubirii sezonul 6, postează adesea imagini cu ea atât din viața ei profesională, cât și din timpul ei liber și din vacanțe.

Recomandari A1

Deși în prezent Cristina pare că nu e într-o relație, se vede că radiază de fericire și e mulțumită cu felul în care viața ei a evoluat după experiența de la Insula Iubirii.

Recent, Cristina a postat mai multe Insta Stories de la o ieșire în club cu colegele ei de serviciu. Se pare că tânăra se bucură din plin de timpul ei liber.

De curând, ea a fost în vacanță în Matera și a postat mai multe fotografii de-acolo.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
insula iubirii insula iubirii sezonul 6 cristina nimereala
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Un influencer celebru din Serbia a venit în România și a încercat micii din Piața Obor. Reacția lui, virală pe TikTok
Videoclipul zilei
Citește și
Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Tina, de nerecunoscut după mai multe intervenții estetice. Cum arată...
Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu ce se ocupă Rey, fostul concurent care forma un cuplu cu...
Insula Iubirii, sezonul 7. Ispita Oana Monea, schimbare de look neașteptată. Ea este acum de nerecunoscut
Legătura dintre ispita Maria Tebieș din sezonul 8 și ispita Eda Csoregi din sezonul 6 Insula Iubirii....
Video recomandate
Video
Citește și