Antena

Cel de-al patrulea episod iUmor, lider de audienţă, seara trecută, la Antena 1

Telespectatorii au urmărit ȋn număr mare cea mai nouă ediţie a show-ului de umor de la Antena 1, acesta impunându-se ca lider de audienţă, atât la nivel urban, cât și la nivelul ȋntregii ţări. 

Publicat: Duminica, 29 Septembrie 2024, 12:02 | Actualizat: Duminica, 29 Septembrie 2024, 12:02
Galerie de imagini
Cel de-al patrulea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59 – 23:16, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă
A1

Sâmbăta aceasta, în cel mai nou episod al show-ului de umor, concurenții au adus pe scenă momente care mai de care mai spectaculoase, parodii de zile mari și pantomimă românească, iar reacțiile juriului, dar și ale publicului, au fost pe măsură.

Ediția 4 de iUmor din noul sezon, lider de audiență

Telespectatorii au urmărit ȋn număr mare cea mai nouă ediţie a show-ului de umor de la Antena 1, acesta impunându-se ca lider de audienţă, atât la nivel urban, cât și la nivelul ȋntregii ţări.

Cel de-al patrulea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59 – 23:16, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă. Astfel, la nivelul publicului urban, emisiunea iUmor a condus clasamentul audienţelor cu 3.6 puncte de rating și 11% cota de piaţă, urmată de programul oferit de Pro TV, care ȋn același interval și la nivelul aceluiași target, a ȋnregistrat 3.1 puncte de rating și 9.5% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează și la nivelul publicului national.

Unul dintre cele mai savuroase momente a fost oferit de Eduard Adam, actor de meserie, care s-a prezentat pe scena iUmor cu un număr de pantomimă românească, iar jurații l-au trimis în semifinală, cu 4 voturi de Like.

Tot în această ediție, pe scenă au urcat Fanaticii Tăcerii, un cuplu cu deficit de auz, care au oferit un moment de-a dreptul emoționant, pentru toți cei din sală și despre care Cătălin Bordea a mărturisit că: „A fost un moment special, din foarte multe puncte de vedere; genul acela de moment pentru care ești recunoscător că-l vezi!

Toți cei din sală am fost emoționați”, în timp ce Cheloo a recunoscut că, deși nu a mai văzut un asemenea număr, momentul a fost unul special, pe care l-a urmărit cu tot dragul: ,,Mi-a făcut plăcere să-l privesc!”. Cei doi concurenți au mers și ei mai departe cu 4 Like-uri.

Pe placul juraților, care au decis că și ea trebuie să meargă în semifinală, a fost și Lolrelai, care a urcat pe scenă într-o ținută ce a atras atenția tuturor din sală și făcând glume bazate pe experiențele sale personale. Marian Olaru, un luptător de MMA, a reușit să surprindă pe toată lumea cu un moment de umor bazat pe poveștile sale inspirate din ringul de luptă, astfel că a primit 4 voturi de Like și merge direct în semifinală.

Trupa de dans și muzică ,,Old Man Grooving”, ai cărei membri nu mai sunt la prima tinerețe, a ajuns în semifinala iUmor, după ce a primit 4 voturi de Like de la jurați, iar Cheloo a ținut să menționeze că: „Muzica nu are vârstă!”.

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo au pornit, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li s-au alăturat actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor.

Împreună, prezintă rubrica iReal, care încheie fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor. Emisiunea de umor continuă sâmbăta viitoare, de la 20.00, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 28 septembrie 2024

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
iumor delia chello jurati iumor ela voineag iumor bordea natanticu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Un influencer celebru din Serbia a venit în România și a încercat micii din Piața Obor. Reacția lui, virală pe TikTok
Videoclipul zilei
Citește și
iUmor sezonul 17, 28 septembrie 2024. Rică Răducanu, luat la roast: „V-as îngropa...în bani”
iUmor sezonul 17, 28 septembrie 2024. Fanaticii Tăcerii, scenetă comică în limbajul semnelor
iUmor sezonul 17, 28 septembrie 2024. Lolrelai a împărtășit detalii despre partidele de amor cu...
iUmor sezonul 17, 28 septembrie 2024. Eduard Adam, moment de pantomimă pe muzica Deliei! Ce cadou i-a dat...
Video recomandate
Video
Citește și