Antena

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 4, din 4 octombrie 2024. Carla pune la cale moartea lui Alice

În episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Petru o înfruntă pe Alice, iar ea este răpită de Tavi. Otilia își face bagajele, dar Răzvan apare și îi spune că fiica lui Gianni vrea să o omoare pe Alice. Gabi îl cere de soț pe Tase. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 23:10 | Actualizat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 23:07
Galerie de imagini
Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 4, din 4 octombrie 2024. Carla pune la cale moartea lui Alice
Antena 1

În episoadele trecute, Petru și Pavel au fost eliberați din închisoare, în timp ce Alice tot încearcă să profite de amnezia lui Petru și să îl întoarcă împotriva Liei. Însă, Petru începe să aibă tot mai multe amintiri legate de Lia, iar o excursie împreună, în locul care el a cerut-o de soție, îl va face să își amintească că ei sunt căsătoriți.

Alice, pe de altă parte, vrea să își reînnoiască jurămintele cu Petru.

De asemenea, Sia reușește să treacă peste episodul sărutului dintre Sorin și Ema și îi mai acordă o șansă băiatului. Ada îi deschide ochii lui Pavel, iar acesta, hotărât să îi demonstreze Danei că s-a schimbat, vrea să o ajute să își găsească o casă la Constanța, acolo unde a primit o ofertă de job.

Pe aceeași temă

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 15, din 4 octombrie 2024. Petru îi cere Liei să îl lase singur

În episodul 15 din sezonul 4 al serialului Lia-Soția soțului meu povestea continuă cu noi intrigi și momente tensionate.

Petru se simte copleșit de toate lucrurile pe care și le amintește și îi cere Liei să îl lase singur. El este supărat că Lia i-a ascuns că sunt soț și soție și că vor avea un copil împreună.

„Am nevoie să înțeleg. O lași pe Alice să se bage între noi”, i-a spus Petru.

„Pentru copil am făcut toate sacrificiile. Mi-a fost greu să nu pot să îți spun nimic. Să nu pot să împărtășesc asta cu tine, să nu pot să vorbesc cu tine. Acum nu vreau decât să ne gândim la viitorul familiei noastre. Mi-a fost dor de tine!”, i-a zis Lia.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 15, din 4 octombrie 2024. Tase i-a pus o condiție lui Gabi în privința lui Roxi

Mira s-a întâlnit cu Gabi și i-a spus că a ajuns la un consens cu Tase în privința custodiei lui Roxi.

Recomandari A1

„Ți-a oferit drept de vizită trei ore, în weekend, cu el de față”, a spus Mira.

Ema o găsește plângând pe Gabi. Aceasta îi mărturisește că a vrut să fugă cu Roxi, dar a renunțat la plan, pentru că nu își dorește să o ia pe copilă de lângă tatăl ei. Ema îi povestește și lui Pavel.

„Mergi și vorbește cu Gabi, că ești și tu tatăl fetei”, i-a spus Ema.

Pavel a venit într-un suflet la Gabi ca să o liniștească.

„Hai că o să facem cumva. Vorbim cu Tase să îți dea mai mult timp cu fata. O să luptăm pentru Roxi! Nu o să fii niciodată singură. Familia mea e și familia ta”, i-a zis el.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 15, din 4 octombrie 2024. Tavi și Carla pun la cale un plan diabolic, iar Răzvan vrea să se răzbune

Carla este furioasă că Alice este în libertate. Tavi îi propune să o răpească.

„Nadia nu are nici resursele, nici motivația să prindă pe nimeni. Ea vrea să facă totul ca la carte, dar când ai de-a face cu o nebună ca Alice, nu e timp de proceduri”, i-a spus Tavi.

La rândul său, Răzvan se simte folosit de Alice și decide să se răzbune. El o caută pe Carla și îi spune că vrea să îi plătească lui Alice cu aceeași monedă.

„O să te ajut cu asta!”, i-a promis Carla.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 15, din 4 octombrie 2024. Alice își pregătește nunta cu Petru, dar el are un plan

În timp ce Alice este în toiul pregătirilor pentru ceremonia de reînnoire a jurămintelor, Petru pune la cale un plan.

„Sunt mai hotărât ca niciodată să o îndepărtez de noi”, i-a spus Petru Liei.

Între timp, acasă, Alice anunță pe toată lumea că a doua zi se va ține nunta cu Petru.

„Am vorbit mai devreme cu el la telefon și mi-a zis că vrea să facem nunta!”, a spus Alice.

După o noapte romantică petrecută împreună, Petru și Lia se întorc în casa familiei Vornicu, acolo unde îi așteaptă toți invitații. Făcându-i jocul lui Alice, Petru o ia de mână și le transmite tuturor că are ceva important de zis.

„Nu te vreau în viața mea, pentru că mi-ai făcut rău și mie și Liei. Vreau să înțelegi odată pentru totdeauna că nu te iubesc și nu te-am iubit niciodată. Ea este singura pe care o iubesc, ea este soția mea, iar tu meriți să ajungi la pușcărie”, i-a zis Petru lui Alice, de față cu toți invitații.

Devastată, Alice pleacă către mașina unde se afla Răzvan. Acolo, apare Tavi care îi pune pistolul la tâmplă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 16, din 4 octombrie 2024. Alice este răpită, iar Otilia vrea să plece din casă

În episodul 16 din sezonul 4 al emisiunii Lia-Soția soțului meu, Alice și Răzvan sunt sechestrați de Tavi și Carla.

„Să-mi facă ce vrea! Petru și-a amintit tot și a ales-o pe aia”, a spus Alice.

Între timp, Otilia s-a supărat extrem de tare pe gestul făcut de Petru și a decis să se mute din casă.

„Nu poți să îmi ceri să fiu împotriva fiicei mele! Cineva trebuie să îi ia apărarea”, i-a spus Otilia lui Petru.

„Te rog mai gândește-te, măcar pentru Robi!”, a încercat Lia să o convingă pe Otilia.

„Vreau ca Alice să moară. Dacă îi dăm drumul lui Răzvan, o să-l aducă pe Petru aici”, a spus Carla.

După ce l-au eliberat, Răzvan a venit speriat la Otilia și a anunțat-o că Alice este răpită de Carla și Tavi.

„Vor să o omoare!”, i-a zis Răzvan.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 16, din 4 octombrie 2024. Gabi îl cere de soț pe Tase

Gabi decide să o lase pe Roxi în grija lui Tase, dar îl roagă să îi spună ea totul.

„O iubesc foarte mult și nu vreau să o târăsc prin tribunale și să aibă traume. Știu că tu o să câștigi procesul”, i-a spus ea.

Gabi a încercat să poarte o discuție cu Roxi, dar nu a reușit. Când Pavel a intervenit, copila s-a supărat și s-a închis în camera ei.

„Eu nu mai pot așa! Plec!”, a zis Gabi, care s-a dus după Tase, s-a așezat în genunchi în fața lui și l-a întrebat dacă acceptă să fie soțul ei.

„Mă iubești? Te iubesc, amândoi o iubim pe Roxi”, i-a mărturisit Gabi acestuia.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 16, din 4 octombrie 2024. Sorin o cere în căsătorie pe Sia

Dana se hotărăște să le spună părinților săi că nu vrea să stea cu ei la Constanța. Sorin o convinge că ar fi o idee bună să încerce o perioadă.

În timp ce stăteau la masă, Sorin spune că are de făcut un anunț important. El scoate inelul și o cere pe Sia de soție, de față cu părinții și sora sa.

În același timp, Petru îi face o declarație de dragoste Liei, iar la final o cere din nou în căsătorie.

„Vreau să facem o nuntă mare. Vrei să fii soția mea?”, o întreabă Petru pe Lia.

Pe aceeași temă

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând din 12 septembrie 2024, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
lia-soția soțului meu antena 1 episoade lia
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Se strică vremea în weekend. Urmează trei zile cu ploi torențiale și vânt puternic. Avertismentul meteorologilor
Citește și
Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 13 și 14, sezonul 4, din 3 octombrie 2024. Petru e eliberat...
Oana Zara își alege singură inelul de logodnă. Deși nu a fost cerută încă, actrița e hotărâtă...
Ana Bodea, ipostaza sexy în care nu ai mai văzut-o până acum! Protagonista din Lia - soția soțului...
Andrei Roşu se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1
Video recomandate
Video
Citește și