Desert: Clatite cu malai
Clatitele cu malai rerezinta un desert adaptat dintr-un ghid gastronomic al Romaniei. Timp de preparare: 30 de minute. Pofta buna!
Publicat: Marti, 17 Aprilie 2012, 00:00 | Actualizat: Duminica, 29 Noiembrie 2020, 11:52- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru rețeta Clatite cu malai
50g malai fin
50g faina
2 oua mari, batute
1 lingurita praf de copt
200 ml lapte
ulei sau unt, pentru prajit
miere, pentru servit
Mod de preparare pentru rețeta Clatite cu malai
1. Se amesteca malaiul cu faina si praful de copt, se adauga ouale, se amesteca bine cu un tel, apoi se incorporeaza treptat laptele, amestecand continuu.
2. Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie nonaderenta si se prajesc clatitele, una cate una (in functie de dimensiunea tigaii, o clatita se face dintr-o treime sau ½ polonic de aluat).
Poftă bună!
Foto: Good Food