Reteta de salsa cu physalis verde si mango
Aceasta reteta deosebita este un deliciu cand acompaniaza fructe de mare sau carne facute la gratar.
Publicat: Luni, 14 Iunie 2010, 00:00 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:56- Serialul "Ana, Mi-ai fost scrisă în ADN" are premiera pe 9 ianuarie. Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine din 10 ianuarie! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente:
2 mango, curatati si taiati cubulete
10 fructe physalis, cojite si taiate
1 ardel rosu, curatat de seminte si taiat rondele
100 ml suc de limeta
o jumatate de cana de ceapa, taiata fin
1/4 cana coriandru, taiat
1/2 cana rosii, taiate
un pic de sare, dupa gust
Combina toate ingredientele intr-un vas adanc. Acopera si tine la frigider pentru 2 ore inainte de servire.
Daca vrei sa o servesti sub forma de dip, folosieste un blender pentru a transforma salsa obtinuta intr-un sos numai bun pentru niste tortilla chips sau bastonase de morcov si ardel.
foto: foodnearsnellville.wordpress.com
Recomandari A1