Reteta: Tocanita de pui cu mango si ananas
Un preparat usor si racoritor, ce imbina aroma delicata a fructelor exotice, cu consistenta carnii de pui. Are 450 de Kcal/portie si se poate prepara in maxim 30 de minute.
Publicat: Vineri, 12 Noiembrie 2010, 00:00 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 22:26Recomandari A1
Preparare:
3. Puneti uleiul intr-o tigaie adanca sau in wok si adaugati puiul sa se rumeneasca, la foc mediu. Condimentati cu un praf de sare si piper, adaugati curry-ul si rumeniti puiul pana capata o culoare aurie.
4. Adaugati cartofii peste pui si rumeniti in continuare, amestecand din cand in cand, pana cand cartofii capata o culoare aurie.
5. Stingeti cu sucul de ananas din compot si lasati sa fiarba 5 minute. Dupa ce a fiert 5 minute, adaugati ananasul si fructul de mango, potriviti de gust cu sare si piper, si mai lasati sa fiarba 1 minut.
Pofta buna!