Briose cu ciocolata, gata in 30 de minute
Fetele de la revista Good Food Romania au gatit in centrul Bucurestiului, in ciuda caldurii, briose cu ciocolata, cu ajutorul unei retete usor de reprodus in orice gospodarie.
Publicat: Miercuri, 16 Iunie 2010, 00:00 | Actualizat: Luni, 07 Decembrie 2020, 22:13Ingrediente pentru rețeta de Brioșe cu ciocolată:
- 200 g faina
- 50 g cacao data prin sita
- un plic praf copt
- 150 grame zahar
- 4 oua
- 200 grame de unt topit
- 150 mililitri lapte (sau 100 lapte si 50 whisky daca se fac briose pentru adulti)
Mod de preparare pentru rețeta de Brioșe cu ciocolată:
Se amesteca intr-un bol faina, cacaua si praful copt. In alt bol se bat zaharul cu cele 4 oua, apoi se adauga untul topit si laptele.
Amestecul se toarna apoi peste faina, se mixeaza din nou, si cu o lingura se pune in formele de muffins (pe care ar trebui sa le pui in tava speciala, ca sa nu se labarteze). Daca vrei, poti adauga deasupra bucatele de ciocolata.
Totul apoi in cuptor la 180 de grade, timp de vreo 25 de minute si cam asta este totul!
Poftă bună!
sursa: Good Food Romania