Cât costă burgerul de urs, preparatul unic în Europa care se vinde la Brașov. Românii fac coadă pentru el
Burgerul de urs face senzație în România! Cât poate să coste o singură porție și de ce a devenit atât de popular!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 16 Ianuarie 2025, 13:13 | Actualizat: Joi, 16 Ianuarie 2025, 14:05Burgerul de urs a devenit extrem de popular în ultimele zile, iar românii care au vizitat Brașovul zilele acestea au fost primii care au avut ocazia să îl guste.
Fiind un preparat unic în Europa, prețul acestuia este chiar foarte piperat, însă acest aspect nu îi deranjează atât de tare pe cei mai mulți dintre pofticioși.
Pe aceeași temăIată cât costă și unde se servește preparatul vedetă al sezonului și care face furori în rândul clienților!
Cât costă burgerul de urs, preparatul unic în Europa care se vinde la Brașov. Românii fac coadă pentru el
Se pare că burgerul de urs este realizat după o rețetă secretă, iar acest lucru îl face extrem de special.
Servit în inima Brașovului, chiar în cadrul unui restaurant situat sub Tâmpa, burgerul de urs face furori! Românii se înghesuie să îl comande, mai ales că este cea mai nouă senzație gastronomică de la noi din țară.
Deși nu este introdus în meniu de foarte mult timp, acesta se vinde mai ceva ca pâinea caldă, chiar dacă prețul unei porții de 450 de grame ajunge la suma de 200 de lei.
Prețul astronomic este justificat atât pentru că produsul este unic în Europa, dar și pentru că se găsește în cantitate limitată.
Pe aceeași temă„Din informațiile noastre, preparatul este unic în Europa. Este clar că burgerul de urs poate deveni destinație gastronomică, dar este important de precizat că perioada în care este disponibil în restaurant va fi limitată și nu va depinde exclusiv de noi.
Cumpărăm, în regim special, doar carne provenită din trofee sau sacrificată din necesitate și niciodată nu vom face altfel, indiferent de cerințe.
Anul trecut, de exemplu, au fost 5 urși disponibili și 4 i-am cumpărat noi. Chiar credem că poate deveni un brand de țară, dar nu vom face compromisuri la acest capitol. Preparatul acesta e cel mai cerut, dar e în cantitate limitată.
Burgerii de urs s-au vândut foarte bine, în ultimele două zile. Dacă se va continua în ritmul acesta cu comenzile, în trei-patru luni se vor termina. Câteva de urs duce foarte mult spre vită, ca gust.
L-am avut în meniu și de Revelion și peste jumătate din clienți au dorit să-l guste. Mulți au revenit zilele acestea să-și mai cumpere unul” sunt informațiile pe care le-a oferit directorul restaurantului, Valentin Șoneriu pentru Click!
Carnea de urs este cunoscută pentru savoarea sa intensă, dar și pentru textura sa specială. De cele mai multe ori, aceasta este preparată în burgeri pentru a surprinde autenticitatea și rafinamentul, iar românii au demonstrat încă o dată faptul că sunt primii atunci când vor să descopere ceva nou.
Pe aceeași temă