Gustare rapida: Rețeta Cartofi dulci, copti la gratar
Cartofii copti la gratar reprezinta o sursa bogata in vitamine, dar si o gustare usor de preparat. Pofta buna!
Publicat: Vineri, 27 Aprilie 2012, 00:00 | Actualizat: Vineri, 18 Decembrie 2020, 19:55Ingrediente pentru rețeta Cartofi dulci, copti la gratar:
8 cartofi dulci de marime medie
4 linguri ulei de masline
4 linguri de iaurt gras
1 ceapa verde, taiata
Mod de preparare pentru rețeta Cartofi dulci, copti la gratar:
1. Se freaca fiecare cartof cu putin ulei si sare, apoi se infasoara intr-un strat dublu de folie de aluminiu.
2. Imediat ce carbunii s-au incins, se pun cartofii direct pe acestia. Se coc timp de 15 minute, apoi se intorc si se lasa inca 15 minute. Se scoate un cartof dintre carbuni, se desface folia si se verifica daca e suficient de copt.
3. Se desface folia si de deasupra celorlalti cartofi, se taie cu un cutit si se servesc cu o lingura de iaurt si cateva fire de ceapa verde taiata.
Poftă bună!
Sursa: Good Food