Rețeta rapida: Pastrav rece cu maioneza
Daca ajungi acasa, obosita de la serviciu, si simti ca nu te-ai mai descurca sa pregatesti o cina ampla, noi iti oferim solutia: o gustare rapida - pastrav rece cu maioneza.
Publicat: Vineri, 20 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Vineri, 04 Decembrie 2020, 21:55Ingrediente pentru rețeta de păstrăv rece cu maioneză:
300g file de pastrav
4 linguri de maioneza
2 linguri de smantana
1 lingura otet de vin alb
1 mana mare de nasturel (sau valeriana), tocat
4 felii de paine taraneasca, prajite
1 lingura suc de lamaie
sare si piper
1 frunza de dafin
3 boabe de piper
Mod de preparare pentru rețeta de păstrăv rece cu maioneză:
1. Intr-o tigaie, se pune la fiert apa (cat sa acopere fileul), impreuna cu otetul, dafinul si piperul. Se adauga fileul, se asteapta sa fiarba din nou, apoi se stinge focul, se acopera tigaia si se da deoparte, timp de 10 minute.
2. Se scurge pestele, se lasa sa se raceasca, apoi se rupe in bucatele. Se amesteca impreuna cu maioneza si nasturelul, apoi se pune pe feliile de paine.
Pofta buna!