Mușchiuleț de porc aromatizat, servit cu sos de legume coapte și brânză cu mucegai - Rețeta lui Chef Berry
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit, într-un timp scurt și cu puține ingrediente, delicioasa rețetă Mușchiuleț de porc aromatizat, servit cu sos de legume coapte și brânză cu mucegai.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 13 Ianuarie 2020, 11:36 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 14:49- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru Rețeta Mușchiuleț de porc aromatizat, servit cu sos de legume coapte și brânză cu mucegai:
- 500 gr mușchiuleț de porc
- 5 ardei iuți
- 150 gr roșii cherry
- 1 legătură de ceapă verde
- 150 gr brânză mucegăită
- 50 ml vin
- 1 pachet de aluat foietaj
- 150 ml suc de roșii
- sare și piper
- puțină untură de porc
Mod de preparare pentru Rețeta Mușchiuleț de porc aromatizat, servit cu sos de legume coapte și brânză cu mucegai.
Ceapa, roșiile și ardeii iuți se coc la tigaie pe un pat de sare.
Mușchiulețul de porc se curăță de grăsime și tendoane, se unge cu untură de porc și se presară cu sare și piper. Se împachetează în folie și se ține într-un vas cu apă călduță, 10 minute.
Apoi se scoate, se tamponează cu prosoape de hârtie și se trage la tigaie în grăsime de porc, până se rumenește.
Din aceeași categorie de rețete pregătite de Chef Berry, mai vedeți și:
- Rețeta Mușchiuleț de porc în sos de hribi
- Rețeta Mușchiuleț de porc învelit în bacon cu piure de mazăre și sos de ardei copt
Legumele coapte, curățate și tocate se trag la tigaie în grăsimea de la mușchiuleț, se adaugă vinul și se lasă până se evaporă, apoi se adaugă brânza și va rezulta un sos cremos și foarte delicios.
Mușchiulețul de porc aromatizat se servește cu acest sos de legume coapte și brânză cu mucegai.