Mușchiulețul de porc fraged și gustos, s-a combinat perfect cu sosul de ciuperci și cele două piureuri cremoase și gustoase.
Ingrediente pentru Rețeta Mușchiuleț de porc în sos de hribi:
- 300 gr mulchiuleț de porc
- 200 gr cartofi albi
- 200 gr cartofi mov
- 100 gr ciuperci champignon
- 100 gr hribi
- 100 gr unt
- 2 căței de usturoi
- 50 gr caju
- sare și piper
- 50 ml smântânaă vegetală
Mod de preparare Rețeta Mușchiuleț de porc în sos de hribi
Mușchiulețul se fasonează, se asezonează cu sare, piper și unt și se învelește în folie alimentară și se bagă la oala sous vide pentru a se frăgezi. Apoi se trage la tigaie în unt până se rumenește și se continuă la cuptor.
Din cartofi se prepară separat, piure, cu puțin unt, dar și niște chipsuri delicioase, la cuptor.
Ciupercile se trag la tigaie, în puțin unt cu un cățel de usturoi, se adaugă smântâna lichidă și se transformă într-un sos delicios, asezonat cu sare și piper.
Alunele caju se trag la tigaie, tot în puțin unt cu un cățel de usturoi, se toacă mărunt și se presară peste ingredientele din farfurie.
Spor și poftă bună!
Cum preparăm o delicioasă Supă cremă de năut cu sos de rodie și poppadoms - Reţeta lui Chef Berry... Rețetă de Papanași cu dulceață de căpșuni, dulceață de vișine și smântână - Rețeta lui Chef Berry...