Rețetă de aperitiv simplu și gustos. Pastă de ciuperci cu brânzeturi și ouă fierte - Rețeta lui Vlăduț
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune pentru o gustare simplă, sau pentru o masă festivă, o rețetă de aperitiv simplu și gustos: Pastă de ciuperci cu brânzeturi și ouă fierte.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 27 Ianuarie 2020, 09:44 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 14:13Este o combinație gustoasă și consistentă, o pastă cremoasă cu care putem tartina feliile de pâine prăjită, sau cu care putem umple diverse forme de tarte, cupe de ardei și roșii, etc.
Ce ne trebuie pentru Rețeta Pastă de ciuperci cu brânzeturi și ouă fierte:
- 1-2 linguri pastă de trufe
- 500 gr ciuperci champignon
- 1 ceapă roșie
- 1 lingură ulei
- 3-4 ouă fierte
- 150 gr brânză tartinabilă
- 250 gr mascarpone
- sare și piper
Cum se prepară Rețeta Pastă de ciuperci cu brânzeturi și ouă fierte?
Ciupercile se șterg cu prosoape de hârtie ușor umezite, apoi se toacă mărunt și se călesc în puțin ulei, împreună cu ceapa roșie, tocată mărunt. Apoi se scurg de lichid atât ciuoercile cât și ceapa și se trec prin mașina de tocat, sau se toacă mărunt, la cuțit.
Brânza tartinabilă se amestecă cu mascarponele și se adaugă pasta de ciuperci cu ceapă și ouăle fierte, curățate și tocate mărunt. Se adaugă, după gust, pastă de trufe, sare și piper.
Vom obține o pastă tartinabilă pe care o vom întinde pe felii de pâine prăjită.
Spor și poftă bună!