Rețetă de paste integrale cu vinete și dovlecei. O rețetă de post din bucătăria lui Chef Berry
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pregătește paste cu vinete și dovlecei.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 18 Decembrie 2019, 09:09 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 16:18Este o rețetă simplă și gustoasă, de post, care nu necisită foarte multe ingrediente.
Ce ne trebuie pentru Rețetă de paste integrale cu vinete și dovlecei:
- paste integrale
- 1 vânătă
- 1 dovlecel
- 50 gr spanac
- 50 gr muguri de pin
- 50 gr nuci
- roșii cherry
- ceapă verde
- ceapă albă
- 50 gr tofu
- sare și piper
Rețetă de paste integrale cu vinete și dovlecei - Preparare
Ceapa verde și cea albă se toacă și se călesc în puțin ulei de măsline, apoi se adaugă vânăta și dovlecelul, tocate cuburi. Se amestecă până acestea se pătrund, apoi se adaugă spanacul și pente câteva minute, nucile și mugurii de pin. Se asezonează cu sare și piper.
Pastele se fierb îm apă cu sare, se scurg și se adaugă pestecelelalte ingrediente. Se adaugă și cuburi de tofu.
Din roșiile cherry tocate se prepară un sos cu puțin ulei de măsline, sare, piper, un cățel de usturoi și se lasă să scadă ână devine consistent. Cu acest sos se servesc pastele integrale amestecate nu legumele trase la tigaie.