Reteta zilei: Paste cu lamaie, masline si anghinare
Iata o reteta usoara, ideala pentru un pranz sanatos. Puteti renunta la parmezan, daca sunteti vegetarian.
Publicat: Marti, 24 Aprilie 2012, 00:00 | Actualizat: Joi, 26 Noiembrie 2020, 13:02- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru rețeta de Paste cu lămâie, măsline și anghinare:
- 400g spaghete;
- zeama si pulpa unei lamai;
- 3 linguri ulei de masline;
- 50g parmezan proaspat ras;
- 100g anghinare (din conserva);
- 1 mana de masline negre;
- 100g rucola.
Mod de preparare pentru rețeta de Paste cu lămâie, măsline și anghinare:
1. Se pun pastele la fiert. Intre timp, se amesteca zeama si pulpa de lamaie cu ulei si parmezan. Se scurg pastele, pastrand 3 linguri din apa in care au fiert, apoi se amesteca cu sosul de lamaie, ulei si parmezan, apa, anghinarele si maslinele. Se incalzesc si se amesteca bine, se presara sare, piper, frunzele de rucola si se serveste.
FOTO: goodfood.ro