Antena

Horoscop 21 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Horoscopul zilei de azi, marți, 21 martie 2023, va aduce multe surprize pentru mai multe zodii. Citește previziunile astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești pentru ziua de marți, pe www.a1.ro.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 20 Martie 2023, 16:31 | Actualizat: Marti, 21 Martie 2023, 11:00
Horoscop 21 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Shutterstock.com

Zodiile vor acorda o atenție deosebită iubirii, câștigurilor financiare și relațiilor sociale. Universul va fi în favoarea lor și le va oferi multă energie, iar tranzitele planetelor vor favoriza evenimente pozitive pentru nativii zodiacului.

Horoscop zilnic 21 martie 2023 pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul de astăzi anunță surprize pentru fiecare nativ. Ziua de marți are o vibrație bună, iar pentru cei care sunt aliniați propriului lor adevăr, lucrurile pe care și le doresc vin exact pe tavă.

Horoscop 21 martie Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este greu să păstrezi anumite secrete pentru tine, dragă Berbec, iar când Luna se află în Scorpion, personalitatea ta extrovertită te poate pune în situația de regreta ce spui dacă nu ești mai reținut. Luna va fi în cuadratură cu planeta care te guvernează, Marte accentuând furia sau agitația, spun astrele.

Pe aceeași temă

Horoscop 21 martie Taur (20 aprilie - 20 mai)

Atunci când Luna se află în sectorul tău de angajament, simți profund implicarea în parteneriatele celor dragi ție, iar acest lucru se poate manifesta în viața sentimentală, parteneriatul tău de muncă, dar nu întotdeauna în mod pozitiv, potrivit yourtango.com.

Ai grijă să nu lași dorința sau competitivitatea să te facă să uiți cum te simți atunci când lucrurile sunt simple și fără stres. Este posibil ca astăzi să nu fie ușor, dar răbdarea te va ajuta să depășești orice situație incomodă cu care te confrunți.

Pe aceeași temă

Horoscop 21 martie Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Faptul că ai prea multe de făcut poate fi atât inspirant, cât și epuizant. Ești amețit de toate activitățile de peste zi și cazi pe canapea, gata să te uiți la serialele tale preferate. Dar, poate exista un sentiment iminent că sunt prea multe de făcut și nu ai suficient timp să le faci.

Recomandari A1

S-ar putea să te forțezi prea tare când ai nevoie de odihnă. Dacă poate aștepta până mâine, este mai bine să te odihnești și să te culci mai devreme seara.

Horoscop 21 martie Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este o zi romantică în care gândurile și sentimentele tale te pot lua prin surprindere. Ești înclinat spre lucrurile legate de dragoste și este atât de ușor să exprimi ceea ce simți când Luna se află în semnul Scorpionului. Așadar, este o zi perfectă pentru a cumpăra o felicitare sau pentru a trimite un mesaj de flirt cuiva de care îți place, doar pentru a vedea unde duc lucrurile.

Horoscop 21 martie Leu (23 iulie - 22 august)

Ceea ce îți aduce confort și ceea ce îți place să faci sunt lucurile atrăgătoare și care stârnesc intrigi. Cu toate acestea, s-ar putea să nu vă placă să ieșiți în evidență atât de mult pe cât aveți tendința de a o face. Linia de demarcație de astăzi este trasată de Luna în Scorpion, când este provocată astăzi de Marte. Este posibil să treci printr-o schimbare profundă în viață care necesită să te retragi din acțiune astăzi.

Horoscop 21 martie Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Conversațiile profunde și intime, dragă Fecioară, sunt ceea ce ai nevoie acum, iar atunci când ai șansa de a fi atrasă într-o discuție cu cineva pe care îl iubești, este greu să ignori cum timpul trece atât de repede.

Încearcă să nu-l strici concentrându-te prea mult pe muncă sau pe lucrurile greșite care trebuie rezolvate. În schimb, rămâi în momentul prezent și acordă-ți plăcerea de a te bucura de timpul petrecut cu cineva pe care îl iubești.

Horoscop 21 martie Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Unele zile sunt făcute pentru contabilitate și pentru a face socotelile financiare, dragă Balanță. Astăzi, când intri în activitățile tale, este momentul perfect pentru a lucra la pregătirea impozitelor, organizarea chitanțelor și a hârtiilor.

Luna tranzitează casa ta solară a banilor, iar ceea ce împarți cu ceilalți iese la iveală. Ține cont de ceea ce împrumuți sau folosești care ți-a fost dăruit și de ceea ce trebuie să dezvolți pentru a-ți spori independența.

Horoscop 21 martie Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna își petrece ziua în semnul tău zodiacal și totul duce către tine și către ceea ce ai nevoie. Cu toate acestea, cu Marte care influențează energia, s-ar putea să ți se pară că orice interferențe din partea familiei și a figurilor de autoritate sunt deranjante. Spune cum te simți atunci când te ocupi de nevoile tale și oferă-ți darul timpului. Încearcă să nu lași să treacă ziua prin a renunța la timpul pe care intenționai să-l petreci ocupându-te de lucrurile personale.

Horoscop 21 martie Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Îngroparea amintirilor nu dă întotdeauna rezultate. Încercarea de a uita trecutul înainte de a-l fi rezolvat se manifestă adesea în alte domenii în care nu îl poți ignora.

S-ar putea să te identifici cu o problemă sau cu ceva care nu poate fi rezolvat decât atunci când îl înfrunți direct. Acesta este punctul tău forte când vine vorba de adevăruri brutale, așa că spune ceea ce știi că trebuie spus.

Horoscop 21 martie Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Prietenii buni și de durată sunt rari și greu de găsit. Așadar, când Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul prieteniei te poate atrage către persoane cu adevărat bune. Este atât de bine când se întâmplă acest lucru și este important să prețuiești acest moment pentru că se simte ca ceva cu adevărat magic.

Horoscop 21 martie Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se pot întâmpla multe într-o zi în care Luna se află în sectorul tău de carieră și comunică cu Marte. Un eveniment poate declanșa impulsul și determinarea de a face ceva ieșit din comun în beneficiul locului tău de muncă.

Este posibil să descoperi un nou mod de a face lucrurile, care îi ajută pe alții sau să simți un dar pe care nu știai că îl ai.

Horoscop 21 martie Pești (19 februarie - 20 martie)

Ce te motivează să atingi noi înălțimi sau să te împingi dincolo de zona ta de confort? Luna de astăzi te încurajează să încerci ceva nou și diferit de ceea ce faci adesea. Poate faceți o excursie de o zi undeva distractiv sau mergeți la o plimbare pentru că aveți șansa de a găsi lucruri interesante care să vă scoată de pe linia de confort.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
horoscop zodii horoscop luna martie 2023 horoscop zilnic
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Reacţia unui turist grec din Salonic, venit să petreacă Paştele la Bucureşti. Unde s-a dus cu tot cu familie: "Am venit acum 3 zile"
Citește și
Neatza de Weekend, 05 mai 2024. Horoscopul Zilei cu Sanda Ionescu: Săgetătorii pot avea parte de noroc...
Super Neatza, 3 mai 2024. Horoscopul zilei cu Adina Moraru: Fecioarele simt nevoia să se pună în slujba...
Horoscop zilnic 4 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Luptele din spatele ușilor închise: cine se opune planului SUA de a confisca rezerve valutare rusești de 260... Ziare.com
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început Antena3.ro
Ce se întâmplă după ce te lași de fumat. Experții au dezvăluit schimbările care au loc în corp useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Moneda de 1 ban care îți poate aduce bani frumoși peste noapte. Caut-o acum prin sertare, sigur o mai ai Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Rezultate LOTO 6/49 sâmbătă 4 mai 2024. Numerele câştigătoare la tragerile speciale loto de Paşte Observator
Ce sunt aftele și cum apar. Specialiștii MediCOOL au oferit cele mai clare răspunsuri MediCOOL
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare HelloTaste
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc? ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani CanCan
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor DeParinti
Rihanna a vorbit despre avantajele de a fi mamă de băiat: „Pot să fiu oricât de dezinvoltă vreau” ZUTV
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela UseIT
Pastă de ouă fierte. Rețetă de aperitiv rapid și gustos Hello Taste
Ultimele știri
Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu de la Miami a fost pe canalele Antena și în AntenaPLAY! Lando Norris a câştigat
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături ”subtile”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzațional
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umorul specific
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu mă regăsesc”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Radu Pietreanu, observații fine la un pahar de vin
Horoscop zilnic 6 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Iulia Albu și mai excentrică. Ce probleme ridică
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. „BD: La munte și la mare”, varianta modernă
Mai multe